Tips & updates > Alle bedrijven de beste website!

Alle bedrijven de beste website!

Ieder zichzelf respecterend bedrijf in Breda (en de rest van de wereld) heeft een website en als het goed is ook een responsive website, die niet alleen het formaat aanpast aan het scherm van een tablet of smartphone, maar ook een speciaal menu aanbiedt en grafische afbeeldingen en foto’s meeschaalt.

Als dit niet zo is, dan moeten we echt snel een afspraak maken. Als het wel zo is, lees dan verder.

Want als alle bedrijven in Breda, waaronder dat van u, een website hebben, hoe zorgt u er dan voor dat deze website opvalt, goed wordt gevonden, bezocht en…ze contact met u opnemen?

 

  1. Let meer dan ooit op sfeer en beleving. Dit kan door grafische elementen, maar ook door foto’s, video’s en klantreferenties.
  2. Zorg dat informatie direct vindbaar is op de website. Maak de website logisch. En zorg dat de bezoeker niet verdwaalt.
  3. Grote foto’s of grafische elementen? Zorg dat het onderwerp gecentreerd staat. Onthoud dat men steeds meer mobiel internet en de website mee zal schalen, zo ook de foto.
  4. Hoe makkelijk wordt het gemaakt om contact op te nemen? Openingstijden en bereikbaarheid duidelijk in beeld?
  5. Denk ook eens aan een spelelement of (korte) enquete op de site. Allemaal middelen om de klant te binden.
  6. Kennis delen is helemaal van nu. Dit kan natuurlijk ook door downloads, links, tips etc. aan te bieden via de website van het bedrijf.

 

Recent opgeleverde websites gericht op beleving

wordpress websitewww.winkelhart-ettenleur.nl (bevat ook spelelement met de kanskaartenactie)

www.finnpro.nl

Wij geven u graag advies op maat; wat is een goed idee voor uw eigen website? Interesse? Mail of bel ons, dan maken we een afspraak!

 

Kerstkaart ontwerp?

Ps: we hebben de zomerperiode nog in ons hoofd, maar toch is het niet verkeerd om alvast na te denken hoe u uw relaties met de feestdagen wilt bereiken..wordt het een traditionele kerstkaart? Maar dan wel 1 speciaal voor u ontworpen? Of een thema-pagina op de website met een spel- en verrassingselement voor uw klanten? Wij denken met u mee!

 

<< Terug