Tips & updates > De website trends voor 2017!

De website trends voor 2017!

Nog even en het is weer the most wonderful time of the year….tijd dus voor de website trends voor 2017!

Wat zijn de opvallendste trends die genoemd worden voor 2017? Wij lichten er een paar voor jullie uit:

 

Lekker licht, lekker fris! Stop met het aanbrengen van filters in je beeldmateriaal! En dat niet alleen…het aanbrengen van veel belichting zal een opvallende verschijning worden. Glimmende gezichten op foto’s, overbelichting en oneffenheden zorgen voor een intensere beeldbeleving.

 

Bye Bye Flatdesign..dat is ZO 2014 t/m 2016…..we mogen weer helemaal los met schaduw effecten, diepte in ontwerpen, reliëf, 3D…kortom…we hoeven ons niet meer bescheiden op te stellen, want het gaat overal weer een beetje beter en dat mag gezien worden!

 

Je website in een lijstje….en dan het liefst een witte…zagen we dit jaar veel schermvullende designs, mits de content zich er voor leent is het in 2017 helemaal “the bomb” om een wit kader te plaatsen rondom de site waardoor je website net een schilderij lijkt….wauw!

 

Dol op je huisstijl? Dat komt dan mooi uit. Want in 2017 ben je hartstikke hip wanneer je site volledig start in jouw huiskleur! Slechts gevuld met enkele woorden ter navigatie knal je bij je potentiële klanten binnen in rood, geel, groen of….paars natuurlijk!!! Als het goed is heb je dat voorbeeld heel recent nog gezien ;).

 

Lettertypes Niet alles van vroeger komt (volledig) terug. Tijdens de periode van flat design maakte we voornamelijk gebruik van schreefloze fonts, nu zien we de “haakjes” langzaam terugkeren, maar….wel stevig en krachtig. Lettertypes als Rockwell en Courier zullen in 2017 veel voorbijkomen op sites die je bezoekt.
En? Wat denk je er van? Zin om ook de website van jouw bedrijf klaar te stomen voor 2017? Of benieuwd naar nog meer trends en ontwikkelingen?

 

Wij maken graag een afspraak!

Maak er een gezellige decembermaand van, Team Silverfish web & design

website-trends-2017

 

bron: frankwatching.com

<< Terug