Partnerbedrijven

Als gerenommeerd webbouwers werken wij met passie voor onze klanten. Maar wat je zelf niet beheerst, moet je uitbesteden, zo vinden wij. Delen is vermenigvuldigen. Daarom werken wij als webbouwers in Breda samen met diverse andere bedrijven in de regio die ons kunnen aanvullen op vlakken waarin we zelf niet gespecialiseerd zijn. Met allemaal ons eigen specialisme hebben wij de afgelopen jaren de perfecte cocktail gevonden om onze klanten zowel offline als online succesvol te laten zijn.

Even terug naar de basis. Het succes van de uitstraling van ieder bedrijf wordt volgens ons bepaald door vier factoren:

1:         Het uiterlijk (design, looks)
2:         Hoe de site is opgezet (technisch)
3:         De kwaliteit van de inhoud (teksten, foto’s, film)
4:         Promotie online (social media, website) en offline (autobelettering, flyers, visitekaartjes)

Wij kunnen onze klanten helpen bij punten 1 en 2. Voor de punten 3 en 4 schakelen wij partnerbedrijven in.

 

 

grazimedia-logo-silverfish GRAZImedia.com

Voor punt 3 schakelen wij ons partnerbedrijf GRAZImedia.com in. Zij zorgen vooral voor de content van websites. Wat publiceer je op welk kanaal en hoe zorg je ervoor dat deze content vindbaar is én leads genereert. GRAZImedia.com is gespecialiseerd in online storytelling en contentmarketing en ontwikkelt webcontent (webteksten, blogs, foto’s en filmpjes) conform een goede contentstrategie naar het internet.
Op www.grazimedia.com kunt u meer informatie vinden.


logo misstroubleshooterMiss Troubleshooter

Geeft commercieel advies en met een multidisciplinaire team ondersteuning aan (mkb) bedrijven. Zij bieden een full service met office, communicatie, sales en on- & offline marketing ondersteuning. Hiermee verhogen ze de kwaliteit en de continuïteit, maar realiseren ze ook besparingen & groei.

Het is mogelijk hen projectmatig in te zetten voor bijvoorbeeld ondersteuning bij de realisatie van een nieuwe website, maar ook structureel voor het opstellen van een strategisch marketingplan en de concrete uitvoer ervan. Ze onderscheiden zich, door niet alleen te adviseren, maar ook pro actief te ondersteunen en zijn sterk in het communiceren met veel diverse partijen en het behouden van overzicht gericht op het doel.

Op www.misstroubleshooter.nl kunt u meer informatie vinden.


BRANDING AND SIGNING

Voor het offline-gedeelte van punt 4 schakelen we BAS in. Dit bedrijf regelt voor u onder andere de belettering van auto’s. Een belangrijke manier van promotie voor uw bedrijf, want hoe wordt u beter gezien dan op de weg?

 

 


Full management support

Full Management Support

Bij Full Management Support kan iedere ondernemer terecht voor administratieve, financiële, fiscale en juridische dienstverlening. Als partner van Silverfish biedt Full Management Support de klanten van Silverfish haar juridische expertise aan bij het opstellen van onder andere een privacy statement, disclaimer en algemene voorwaarden voor op uw website en dat voor een vast en scherp tarief. En mocht u te maken krijgen met een juridische kwestie, dan kunt u altijd bij de juristen van Full Management Support terecht om antwoord te krijgen op uw juridische vragen. Zo kunt u zich bezig houden met waar u goed in bent: het ondernemen!


Enkele succesvolle projecten uit deze samenwerking:

Kindercentrum Bellefleur
Van Arkel Gerechtsdeurwaarders
Cladsafe
HTO Groep