Partnerbedrijven

Als gerenommeerd webbouwers werken wij met passie voor onze klanten. Maar wat je zelf niet beheerst, moet je uitbesteden, zo vinden wij. Delen is vermenigvuldigen. Daarom werken wij als webbouwers in Breda samen met diverse andere bedrijven in de regio die ons kunnen aanvullen op vlakken waarin we zelf niet gespecialiseerd zijn. Met allemaal ons eigen specialisme hebben wij de afgelopen jaren de perfecte cocktail gevonden om onze klanten zowel offline als online succesvol te laten zijn.

 


Miss Troubleshooter

Geeft commercieel advies en met een multidisciplinaire team ondersteuning aan (mkb) bedrijven. Zij bieden een full service met office, communicatie, sales en on- & offline marketing ondersteuning. Hiermee verhogen ze de kwaliteit en de continuïteit, maar realiseren ze ook besparingen & groei.

Het is mogelijk hen projectmatig in te zetten voor bijvoorbeeld ondersteuning bij de realisatie van een nieuwe website, maar ook structureel voor het opstellen van een strategisch marketingplan en de concrete uitvoer ervan. Ze onderscheiden zich, door niet alleen te adviseren, maar ook pro actief te ondersteunen en zijn sterk in het communiceren met veel diverse partijen en het behouden van overzicht gericht op het doel.

Op www.misstroubleshooter.nl kunt u meer informatie vinden.

 


BRANDING AND SIGNING

Voor het offline-gedeelte van punt 4 schakelen we BAS in. Dit bedrijf regelt voor u onder andere de belettering van auto’s. Een belangrijke manier van promotie voor uw bedrijf, want hoe wordt u beter gezien dan op de weg?

 

 


Flynth

Bij Flynth kan iedere ondernemer terecht voor administratieve, financiële, fiscale en juridische dienstverlening. Als partner van Silverfish biedt Flynth de klanten van Silverfish haar juridische expertise aan bij het opstellen van onder andere een privacy statement, disclaimer en algemene voorwaarden voor op uw website en dat voor een vast en scherp tarief. En mocht u te maken krijgen met een juridische kwestie, dan kunt u altijd bij de juristen van Flynth terecht om antwoord te krijgen op uw juridische vragen. Zo kunt u zich bezig houden met waar u goed in bent: het ondernemen!