Referenties

Bij Silverfish staat de klant altijd voorop. Daarom hechten we veel waarde aan het oordeel van onze klanten. We vragen ze naderhand altijd om een reactie over de totale samenwerkingen met Silverfish. Hieronder vindt u een greep uit deze reacties.

Marlon Monden | Vincents | Het Witte Paard | @DeHogeNeer

Wij werken heel fijn samen met Silverfish. Zij hebben onze nieuwe website ontworpen en gebouwd. Daarnaast hebben zij het basis ontwerp gemaakt voor onze krant: Vincents Liefde voor Et(t)en.  Ze blinken uit in het feit dat ze bereid zijn hun kennis met je te delen en het hele team denkt mee in oplossingen bij de meest uiteenlopende uitdagingen. Wij kijken uit naar samenwerking voor de komende tijd. Een website is immers nooit af.

P.A.L. van Riel | Van Riel Autobedrijven BV | vanriel.mobi | mijnhyundaidealer.nl

Louise en Fiona, Sinds enkele maanden houden jullie jezelf bezig met een aantal van onze websites. Met name inzake de layout en productie hiervan hebben we samen een sprong in het diepe gemaakt en zijn we gaande het traject op eenzelfde spoor gekomen. Dit is precies gegaan volgens onze verwachtingen.
Inmiddels hebben we een aantal zaken operationeel en zijn er al erg leuke dingen gepasseerd. Hier heb ik jullie telefonisch al mijn complimenten over gegeven maar ik wil dit graag via deze weg nog eens benadrukken. Ik zag op de site de reacties van andere klanten en wilde me daar graag bij aansluiten.
We hebben veel plezier beleeft aan het verzinnen en maken van onder andere onze digitale “Klaas”. Inmiddels doet hij uitstekend zijn werk op vanriel.mobi en zeurt hij eigenlijk nooit. Deze “webapp” is een keurige oplossing voor een betaalbaar en stabiel mobiel platform. Werkelijk app’s zijn voor veel ondernemingen gewoon nog te duur. Hiervoor een pluim. Onze aktie website met het directe calculatie programma er achter is werkelijk verbluffend snel en geeft de klant direct een werkelijke prijs. Dit zie je niet vaak in auto wereld. Duidelijkheid op de website en openheid van zaken. Dat is wat telt, dat is wat je krijgt bij Silverfish.
Succes hoef ik jullie niet te wensen. Op jullie huidige service niveau is dit namelijk verzekerd.Ga zo door.

Maartje de Beer | Van Arkel gerechtsdeurwaarders & incasso

Silverfish heeft onlangs onze nieuwe website ontworpen. Vanaf het eerste contact was de samenwerking met Silverfish erg prettig. Er werden goede ideeën aangedragen en onze wensen & ideeën werden op een juiste manier uitgewerkt. Daarbij is Silverfish erg flexibel en meedenkend; elk probleem is op te lossen. Wat veel bedrijven beloven te doen, doet Silverfish ook echt! Zij ontzorgen hun klanten.

Claire Vermeulen | Cladding Partners BV

Wij willen Silverfish (Louise en Fiona) bedanken voor de prettige en vlotte samenwerking. Dankzij Silverfish hebben wij een mooie vernieuwde site, waar wij trots op zijn!

Peter van Zantvoort | Kelsey’s o.o.m. bv

Het actualiseren van je website is een hele stap die veel tijd kost om de juiste teksten en beelden te vinden. In dat proces werk Silverfish razendsnel aan de productie van de site. Daarbij zijn ze zeer flexibel en helpen je snel de puntjes op de i te zetten. Met het resultaat ben ik heel blij.

Frank Schuurman | Op zoek naar mijn toekomstig beroep

Klantgericht o.a. doordat jullie actief meedenken in praktische oplossingen. Snelle en kwalitatief goede dienstverlening: suggesties werden rap en met kwaliteit opgevolgd. Heb jullie ervaren als een betrokken team van ontwikkelaars: dat vond ik leuk! Prima om de komende tijd door te werken aan een verdere perfectionering van de site.

Ellen van Hooijdonk, Head of Facilities, Business & Community Relations Manager | International School Breda

Although we are internationally orientated, we like to associate ourselves with local businesses. Not only can we return the favour to the city of Breda for enabling our existence, but in this way we can also make great use of the high quality services and organisations the city provides. Silverfish proved to be top level in that field!

Not only do Louise and her team understand their customers thoroughly, they are also highly experienced, flexible, hardworking and give just that little bit extra making the result very satisfactory.

In addition, Silverfish managed to create a perfectly functioning English website.
We highly recommend Silverfish to our (future) relations.

Rieks Lambers, General Manager Amrâth Hotel Brabant

‘Silverfish heeft voor ons evenement omtrent het haring happen in Breda de website Haringhappeninbreda.nl ontworpen. Over deze samenwerking ben ik zeer te spreken. De dames van Silverfish gaan fantastisch met hun klanten om. Ze zijn flexibel, creatief en origineel. Als er iets moest worden aangepast aan de website, deden ze dat gelijk. Niets was teveel. Bij Silverfish werken professionele mensen die hun vak verstaan. Het meedenken en de flexibele houding naar de klant is top. Of ik het bedrijf zou aanraden bij relaties? Absoluut.’

Liana de Ruiter |  Eerlijke Scheidingsbemiddeling en Mediaton

De stap om van een franchise vereniging over te stappen naar volledige zelfstandigheid was een grote voor mij. Ik moest hiervoor een eigen bedrijfsnaam, een logo, huisstijl en website hebben….pppffff waar moet je beginnen. Mijn grote geluk was echter dat ik door een bevriende relatie ben gewezen op de dames van Siverfish. Vanaf moment 1 was er een bijzonder goede klik en hebben zij mij prima op weg geholpen. Alle hierboven genoemde zaken zien er gelikt uit en de samenwerking was heel erg prettig, nog steeds trouwens. Niets is hen teveel en alle zaken worden snel en vakkundig geregeld. Mijn website wordt inmiddels al prima gevonden, ook niet onbelangrijk! Zij hebben me tevens geïntroduceerd bij een aantal netwerk organisaties waar ik ook weer leuke en zinvolle contacten heb opgedaan. Al met al gewoon super! Hartelijk dank Louise, Fiona en max!

Georgina Friedrichs | Samenwerkendekredietunies

‘Silverfish heeft voor ons bedrijf de huisstijl en website ontworpen, inclusief alle sociale performancetools. Ons bedrijf is gericht op ondernemers en hun kredieten. Het team van Silverfish hebben met de huisstijl goed weergegeven wat wij willen uitstralen met ons bedrijf. Die samenwerking is uitstekend verlopen, we waren vooral onder de indruk van de persoonlijk aanpak van Silverfish. Ze denken met je mee, maar luisteren ook goed naar de wensen van de klant zelf en vertalen deze wensen naar mooie resultaten. Ze zijn ook altijd goed bereikbaar op het moment dat je vragen hebt. Ik zou ze absoluut aanbevelen bij relaties, dat doe ik nu al.’

Cees van der Horst | Brabants Genoegen

‘Louise is vanaf het begin af aan al betrokken bij Brabants Genoegen. Inmiddels heeft ze met Silverfish ook de website gemaakt van de Brabantse netwerkclub. Louise en ik werken altijd erg nauw samen met elkaar. Ik heb een bedrijf samen met mijn zoon Rolf, maar naar een vader luisteren is natuurlijk niet zo aantrekkelijk voor een jonge knul. Louise heeft in dat opzicht een soort moederrol aangenomen voor mijn zoon: naar haar adviezen luistert hij wel. Dat maakt het samenwerken met Louise extra leuk. Maar ook op gebied van zakendoen is Silverfish erg sterk. Ze zijn heel eerlijk naar klanten toe: als iets niet haalbaar is, dan wordt dat gewoon gezegd. Veel grote partijen pakken ook onhaalbare onderdelen aan, en komen daar dan later pas op terug. Zonde van de tijd en het geld. Dat is de kracht van Silverfish: ze weten waar ze voor staan en voeren dat op een heel persoonlijke en kundige wijze uit.’

Jan Pieter van der Houwen | Charterbedrijf SAINZ

Voor de website van een nieuw te starten onderneming klopten wij aan bij Silverfish Webdesign. Onze ervaring is dat zowel het ontwerp (design) als de opmaak (template) als de techniek (platform) bij Silverfish in handen is van professionals. Dit heeft geresulteerd in een website die écht van ‘deze tijd’ is, in alle opzichten! Wij zijn klaar voor de start, ook online, waarvoor wij Silverfish hartelijk willen bedanken! Nogmaals hartelijk bedankt voor de oplevering van de mooie site, en tot horens!

Saskia Gorissen | Workingflow

Super tevreden ben ik over mijn nieuwe website. Zelfs mooier dan ik had verwacht. Vooral de prettige samenwerking tussen ons heeft ervoor gezorgd dat het resultaat mijn verwachting heeft overstegen.

We zijn gestart met 3 ontwerpen, die waren heel verschillend terwijl mijn wensen in alle 3 waren verwerkt. Eentje sprong eruit. Met dit ontwerp is verder gegaan en mooi uitgewerkt. Heel creatief. De communicatie over de website en mogelijke wijzigingen verliep heel soepel. De aanpassingen werden snel helemaal naar mijn wens doorgevoerd. Wat een flexibiliteit! En niet onbelangrijk, vooraf is een duidelijke offerte opgesteld, zo wist ik precies wat deze website me ging kosten. Geen verassingen. Silverfish is een fijne samenwerkingspartner die de kunst van het webbouwen en het grafisch vormgeven verstaan. Kortom, ik ben dik tevreden. Top Silverfish! Jullie zijn een echte aanrader!

Simon Dijkstra | I4Supply

Ik heb de samenwerking met Silverfish als erg creatief, verrassend en aangenaam ervaren.

Mark Donkersloot | Informagency

Ik ben blij met de makkelijke samenwerking tussen jullie en Patricia, want dat heeft zeker bijgedragen tot de inhoud van de website zoals die nu is, dus dank jullie wel daar voor.

Ing. P.(Peter) H. de Kok | ONZE Vastgoedpartner

Beste Louise en Patricia, ik heb de site bekeken en ben trots op mijn nieuwe website.
Hij gaat direct op de social media kanalen en naar mijn relaties!

Ik wil jullie van harte bedanken voor de fijne samenwerking. Jullie hebben snel en vakkundig de klantvraag uitgewerkt tot een mooie en professionele website, die het juiste verhaal weergeeft wat ONZE Vastgoedpartner voor haar klanten kan betekenen.
De eik zal mede dank zij jullie groeien tot een volwassen boom die stormen kan weerstaan en waar we nog jaren van kunnen genieten.

Steven van Batenburg | bestuurslid BredaBeach

BredaBeach was toe aan een moderne, mobiel vriendelijke en eigentijdse website. Door meerdere aanbevelingen uit ons netwerk zijn wij gewezen op Silverfish. Vanaf het begin zijn ons de snelheid, goede bereikbaarheid, duidelijkheid en enorme flexibiliteit uitstekend bevallen. Binnen een week werden aan ons drie fraaie ontwerpen gepresenteerd, waar wij de keuze uit hebben gemaakt. Direct daarna is Silverfish voor BredaBeach aan de slag gegaan met het geweldige eindresultaat tot gevolg! Vele mails, aanpassingen, telefoontjes, vragen, nog meer aanpassingen werden door het team met veel flexibiliteit, geduld en snelheid beantwoord en gedaan. Wij zijn blij met het team van Silverfish en het resultaat. Van harte aan te bevelen!

Esther Siebelink | Affect

Dienstverlening: op maat, praktisch, snel, accuraat en heel plezierig! Met dank!

Ans van Ling | Season Design 29

Hierbij wil ik jullie hartelijk danken voor de prettige samenwerking en het mooie resultaat. Jullie ook veel succes met Silverfish en we houden contact.

Juliette Bakkeren | Huiskamer Restaurant Roosendaal

Louise Clarijs en en Fiona Vos, dames waar je op kunt bouwen en die je kunt vertrouwen. Je plant als het ware een zaadje en Louise en Fiona zorgen voor de verzorging en groei. Net zolang totdat de plant hun kas uit mag en ze zeker weten dat de nieuwe eigenaar zélf de vruchten kan gaan plukken. Die vruchten komen dan weer in onze gerechten terug! Hartelijk dank!

Chantal Charriere | Beauty2Go

Beste Fiona en Louise, Al jaren verzorgen jullie mijn website en huisstijl tot mijn grote tevredenheid. Als extra service denken jullie mee, geven jullie tips, reageren jullie vrijwel direct als er een aanvulling, wijziging of andere maatregel gewenst of nodig is. Maar als klap op de vuurpijl een compliment van een van mijn cliënten … De website van beauty2go! steekt met kop en schouders boven de anderen uit… Mede daarom heb ik gekozen voor Beauty2go!

Anjo van Engelen en Ronald Schelen | Bed & Breakfast Villa Laguna

Beste Louise en Fiona, Binnen 2 maanden een volledig vernieuwde website is iets wat wij niet voor mogelijk hadden gehouden en dit uitsluitend met telefonisch- en mailcontact! We hadden vanaf het eerste mailcontact het gevoel dat we de samenwerking met jullie moesten aangaan omdat jullie snel reageren, kort en bondig maar vooral duidelijk zijn en communiceren in een taal die voor ons begrijpelijk is. Dit maakte het voor ons eenvoudig om de juiste keuzes te maken en samen met jullie op korte termijn een website te realiseren die past bij de uitstraling van onze Bed & Breakfast maar nog wel herkenbaar is. Wij zijn er heel erg blij mee! We verheugen ons erop binnenkort persoonlijk kennis met jullie te maken en vertrouwen op een langdurige, fijne samenwerking waarbij we ook zeker een beroep op jullie zullen doen voor ons overige promotiemateriaal. Hartelijk dank!

Bestuur SBBB | Secretariaat Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Breda

Jullie hebben de website van SBBB in een modern jasje gestoken. De website is fris en overzichtelijk geworden. Het is erg prettig te ervaren dat je wensen worden omgezet naar de praktijk. Jullie inlevingsvermogen is super. Bedankt dames, voor de prettige samenwerking en de snelle service!

Ingrid Raaijmakers | PTWE

Jullie persoonlijkheid heeft ons zeer geraakt! Ons gevoel over wat wij wilden, hebben jullie méér dan 3-D waargemaakt! Let the Silverfish be gold to you… all our wishes came 200 % true!