Tips & updates > Silverfish in de Ondernemer

Silverfish in de Ondernemer

Tijdens de opening van het Theater van de rode schoentjes van ons partnerbedrijf GRAZImedia.com mocht Silverfish niet ontbreken. Wij werken sinds enkele jaren nauw samen met specialist in online storytelling en contentmarketing GRAZImedia.com. Samenwerken met partnerbedrijven ziet Silverfish niet als een belemmering, maar juist als een aanvulling.

Partnerbedrijf ter versterking

opening_theater_van_de_rode_schoentjes-0014Louise Clarijs, mede-eigenaresse van Silverfish: ‘Waar wij websites bouwen en ontwerpen, houdt het team van GRAZImedia.com zich bezig met de inhoud ervan. Content dus. Ze vertalen verhalen van bedrijven volgens een goede contentstrategie in tekst en beeld naar het internet. Wij zagen hier enkele jaren geleden een prachtige samenwerking voor ogen. GRAZImedia.com en Silverfish versterken elkaar! Want wat je zelf niet beheerst, kun je beter uitbesteden.’

 

Theater van de rode schoentjes

April 2015 vond de officiële opening plaats van het nieuwe kantoor van GRAZImedia.com, dat is omgedoopt tot ‘het Theater van de rode schoentjes.’ Die naam heeft alles te maken met het persoonlijke verhaal van eigenaresse Patricia Borghouts. Wie verhalen vertelt van anderen, moet eerst beginnen bij zichzelf. Inmiddels is Patricia met GRAZImedia.com zover dat ze met het theater plek heeft gemaakt voor de verhalen van relaties van GRAZImedia.com, waaronder Silverfish dus.

Krachten bundelen om te kunnen groeien

opening_theater_van_de_rode_schoentjes-0122Tijdens de feestelijke opening in het historische pand aan de Blokstallen in Bergen op Zoom werd het podium gegeven aan onder andere Louise en mocht zij het verhaal van Silverfish uit de doeken doen. Op het podium vertelde Louise over haar drijfveren als ondernemer, maar ook over mogelijke valkuilen. ‘Vooral de afwisseling en vrijheid als ondernemer vind ik heerlijk.’ Haar droom is met Silverfish een autoriteit te worden in West-Brabant. ‘Om te kunnen groeien, moet je de juiste, goede mensen om je heen hebben. Met de opzet van ons huidige team zijn we goed op weg dit te realiseren.’
Lees hier het volledige artikel over Silverfish in het Theater van de rode schoentjes.

Contact Silverfish

Wilt u meer weten over Silverfish? Breng een bezoekje aan ons gezellige kantoor in Breda voor een vrijblijvend maatwerkadvies. Bel naar 076 – 514 5026 of stuur een e-mail naar info@silverfish.nl.

 

 

 

<< Terug