Website voor computer, tablet en smartphone

Bijzonder: uit onderzoek van Stichting Kijkonderzoek blijkt dat Nederlanders in 2014 voor het eerst meer gebruik maakten van het internet via de smartphone dan via de computer of laptop. In de categorie 13-34 jaar geeft maar liefst 80 procent van de ondervraagden aan te internetten via de smartphone!

Google vraagt, wij draaien!

responsive design BredaWebsites die niet gebruiksvriendelijk zijn voor de smartphone of tablet worden in de huidige tijd niet meer geaccepteerd door uw prospects en klanten. Ook Google heeft onlangs grenzen getrokken. Wie geen responsive design heeft, oftewel een design dat werkt op alle mobiele apparaten, komt sinds april 2015 minder goed in de zoek-resultaten van Google tevoorschijn. Ook Google wil hiermee hun klanten dienen: websites die niet goed zichtbaar zijn op de smartphone zijn minder aantrekkelijk volgens het internetbedrijf. En wat Google vindt, dat telt. De grootste zoekmachine ter wereld heeft macht. En een daling in de ranking van Google willen wij van Silverfish voor u als klant natuurlijk voorkomen!

Responsive design Breda

Wij werken altijd met responsive designs, die zowel op de computer als op de smartphone en tablet goed werken. U hoeft zich bij ons geen zorgen te maken over de zichtbaarheid en daarmee de vindbaarheid van uw website. Onze websites zijn altijd smartphone- en tabletproof!

Responsive check Breda

responsive design BredaU zult nu misschien denken: hoe weet ik zo zeker dat mijn website echt responsive is? Dat willen we u laten zien aan de hand van onze eigen website. Test: benader deze website met uw computer, verklein vervolgens het scherm en sleep de site vanaf de rechteronderhoek naar het midden toe. U zult zien dat de site zich qua lay-out aanpast aan de indeling van het scherm!

 

Contact responsive design Breda

Wilt u meer weten over responsive design? Bel dan naar 076 – 514 5026 of stuur een e-mail naar info@silverfish.nl. Wij helpen u graag!