Haringhappen in Breda

Een heerlijk, jaarlijks terugkerend evenement voor Bredase ondernemers! Silverfish is één van de partners en verzorgt iedere jaar een knallende website die past bij het thema van dat jaar.

 

website ontwikkelen
Op donderdag 22 juni 2017 vindt in het Amrâth Hotel Brabant alweer de 9e editie van het Haringhappen in Breda plaats.

Ruim 300 zakenmensen en ondernemers zullen aanwezig zijn en van deze gelegenheid gebruik maken om elkaar te ontmoeten onder het genot van een haring en een glaasje wijn en/of bier. Uiteraard worden er ook voor de niet-liefhebbers van haring voldoende andere smakelijke hapjes gepresenteerd.

Bekijk de site

quote

‘Silverfish heeft voor ons evenement omtrent het haring happen in Breda de website Haringhappeninbreda.nl ontworpen. Over deze samenwerking ben ik zeer te spreken. De dames van Silverfish gaan fantastisch met hun klanten om. Ze zijn flexibel, creatief en origineel. Als er iets moest worden aangepast aan de website, deden ze dat gelijk. Niets was teveel. Bij Silverfish werken professionele mensen die hun vak verstaan. Het meedenken en de flexibele houding naar de klant is top. Of ik het bedrijf zou aanraden bij relaties? Absoluut.’

Rieks Lambers, General Manager Amrâth Hotel Brabant

Een greep uit ons werk