Mijn Hyundai Dealer

Een webshop waarop je een complete auto echt kunt kopen? We konden het niet geloven! Maar…inmiddels staat hij als een huis!

webshop laten maken

Op mijnhyundaidealer.nl kunt u online shoppen voor allerlei Hyundai zaken. Hier vindt u niet alleen diverse Hyundai aanbiedingen op onderhoud en onderdelen maar zelfs actie modellen van auto’s en specifieke online only aanbiedingen.

De handige zoekfuncties maken het u makkelijk om de juiste artikelen te vinden.

Bekijk de webshop

quote

Louise en Fiona, Sinds enkele maanden houden jullie jezelf bezig met een aantal van onze websites. Met name inzake de layout en productie hiervan hebben we samen een sprong in het diepe gemaakt en zijn we gaande het traject op eenzelfde spoor gekomen. Dit is precies gegaan volgens onze verwachtingen.
Inmiddels hebben we een aantal zaken operationeel en zijn er al erg leuke dingen gepasseerd. Hier heb ik jullie telefonisch al mijn complimenten over gegeven maar ik wil dit graag via deze weg nog eens benadrukken. Ik zag op de site de reacties van andere klanten en wilde me daar graag bij aansluiten.
We hebben veel plezier beleeft aan het verzinnen en maken van onder andere onze digitale “Klaas”. Inmiddels doet hij uitstekend zijn werk op vanriel.mobi en zeurt hij eigenlijk nooit. Deze “webapp” is een keurige oplossing voor een betaalbaar en stabiel mobiel platform. Werkelijk app’s zijn voor veel ondernemingen gewoon nog te duur. Hiervoor een pluim. Onze aktie website met het directe calculatie programma er achter is werkelijk verbluffend snel en geeft de klant direct een werkelijke prijs. Dit zie je niet vaak in auto wereld. Duidelijkheid op de website en openheid van zaken. Dat is wat telt, dat is wat je krijgt bij Silverfish.
Succes hoef ik jullie niet te wensen. Op jullie huidige service niveau is dit namelijk verzekerd. Ga zo door.

P.A.L. van Riel | Van Riel Autobedrijven BV | vanriel.mobi | mijnhyundaidealer.nl

Een greep uit ons werk