Sainz

Samen met ons contentbureau GraziMedia mochten wij voor Sainz een logo, huisstijl en website ontwikkelen. Doordat we nu de beschikking hadden over prachtige sfeerfoto’s konden we echt een belevingswebsite neerzetten. Zeil je mee?

wordpress laten ontwikkelen

SAINZ staat voor ‘Sailing In Zeeland’, ofwel, ‘Zeilen in Zeeland’. De provincie Zeeland is voor velen een watersportgebied bij uitstek. Langs de Zeeuwse wateren liggen vele prachtige plaatsjes die zeker de moeite waard zijn om een bezoekje aan te brengen. SAINZ biedt u de mogelijkheid om luxueus en comfortabel te zeilen in een historische atmosfeer waarin het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

Bekijk de site

quote

Voor de website van een nieuw te starten onderneming klopten wij aan bij Silverfish Webdesign. Onze ervaring is dat zowel het ontwerp (design) als de opmaak (template) als de techniek (platform) bij Silverfish in handen is van professionals. Dit heeft geresulteerd in een website die écht van ‘deze tijd’ is, in alle opzichten! Wij zijn klaar voor de start, ook online, waarvoor wij Silverfish hartelijk willen bedanken! Nogmaals hartelijk bedankt voor de oplevering van de mooie site, en tot horens!

Jan Pieter van der Houwen | Charterbedrijf SAINZ

Een greep uit ons werk