Samenwerkende Kredietunies

Ooit begonnen met een logo, nu uitgegroeid tot een actief online platform, dat nog zeker niet is uitontwikkeld. Door regelmatige sparsessies met de medewerkers van de Kredietunie maken we steeds een stap vooruit.

logo ontwerp

Een aantal partijen nam onlangs het initiatief tot de oprichting van deze Vereniging met als doel meer mogelijkheden creëren voor coöperatieve kredietverlening aan het midden- en klein bedrijf in Nederland.

Bekijk de site

 

quote

‘Silverfish heeft voor ons bedrijf de huisstijl en website ontworpen, inclusief alle sociale performancetools. Ons bedrijf is gericht op ondernemers en hun kredieten. Het team van Silverfish hebben met de huisstijl goed weergegeven wat wij willen uitstralen met ons bedrijf. Die samenwerking is uitstekend verlopen, we waren vooral onder de indruk van de persoonlijk aanpak van Silverfish. Ze denken met je mee, maar luisteren ook goed naar de wensen van de klant zelf en vertalen deze wensen naar mooie resultaten. Ze zijn ook altijd goed bereikbaar op het moment dat je vragen hebt. Ik zou ze absoluut aanbevelen bij relaties, dat doe ik nu al.’

Georgina Friedrichs | Samenwerkende kredietunies

Een greep uit ons werk