Vincents Bistro

Een nieuw horeca concept in Etten-Leur. Naast het logo ontwikkelde wij een wel heel bijzondere menukaart, die de manager van het hotel graag zelf regelmatig wilde kunnen aanpassen. Hiervoor hebben wij een op maat gemaakte training verzorgd. En natuurlijk de website!

ontwerp menukaart

Bij Vincents Bistro & Bar is er altijd wat te doen. Vanaf 07:00 uur kunt u bij ons terecht voor een heerlijk ontbijtje, waarbij u zelf uw eitje kunt bakken in onze kookstudio. Vanaf 10:00 uur serveren wij een perfect kopje koffie of thee met een lekker gebakje. Wilt u tijdens de lunch een vers broodje of een 3 gangenlunch met wijn? Onze gevarieerde kaart biedt voor ieder wat wils! Na de lunch kunt u aan onze gezellige bar genieten van een Gin-Tonic of een goed glas wijn met Vincents Plateau.

Bekijk de site

quote

Wij werken heel fijn samen met Silverfish. Zij hebben onze nieuwe website ontworpen en gebouwd. Daarnaast hebben zij het basis ontwerp gemaakt voor onze krant: Vincents Liefde voor Et(t)en.  Ze blinken uit in het feit dat ze bereid zijn hun kennis met je te delen en het hele team denkt mee in oplossingen bij de meest uiteenlopende uitdagingen. Wij kijken uit naar samenwerking voor de komende tijd. Een website is immers nooit af.

Marlon Monden

Een greep uit ons werk