Tips & updates > Hoe val je op online?

Hoe val je op online?

5 september zijn ook de scholen in Breda weer begonnen. De bouwvak is voorbij en vrijwel al onze klanten zijn terug van vakantie. Hopelijk heb je een fijne zomer gehad!
Silverfish is weer op volle bezetting  druk doende met allerlei mooie projecten. De kunst blijft om een uitstraling te realiseren met de website die past bij het bedrijf, onderscheidend en vernieuwend is! Hoe val je op online?

Hoe doe je dat?

Tijdens de vakantie werd ik geïnspireerd door deze specht die we onderweg tegenkwamen; een opvallende vogel! Niet alleen vanwege zijn kleuren, maar ook de manier waarop hij tegen de boom zit. En zeker niet alleen zijn dat de redenen dat je omhoogkijkt…hij tikt met grote snelheid tegen de holle boom! Dat maakt flink lawaai! Dit doet hij met verschillende redenen; om soortgenoten te lokken, om voedsel te zoeken en om huisvesting te verkrijgen. Het maakt hem ook uniek, geen ene andere vogel doet het op deze manier…dus daarmee onderscheidt hij zichzelf!
En dat is nu precies wat er met je website ook moet gebeuren! Door zaken als kleurgebruik, bepaalde designdetails, je positie in de markt, en de mate van activiteit die je online wilt investeren maken samen een succesvolle, kloppende website die zorgt dat je uitsteekt boven alle anderen.

Meer weten over hoe dat bij de website van jouw bedrijf kan worden toegepast? Neem dan contact met ons op!

<< Terug