Website laten ontwikkelen Breda

Veel mensen denken dat ze het zelf wel kunnen: een website maken. Vaak is ‘een website maken’ ook zo moeilijk nog niet, maar een góede website ontwikkelen… Daar komt veel expertise bij kijken.

Een website is een belangrijke succesfactor voor uw bedrijf, dus onderschat dit niet. Een onaantrekkelijke website kan als afknapper dienen voor (potentiële) klanten. Dat wilt u toch niet?

Een website van Silverfish: als kwaliteit uw keuze is

Bij Silverfish, internetbureau Breda maken we naast mooie websites ook functionele websites. Websites die responsive zijn voor mobiele telefoons en tablets. En websites die resultaat opleveren. Websites met systemen (CMS) waarmee u eenvoudig zelf aanpassingen kunt doen. Klinkt goed, toch?

Website laten ontwikkelen Breda

Louise Clarijs, mede-eigenaresse van Silverfish: “Steeds meer bedrijven kiezen voor een website van Silverfish. Daar zijn we trots op. Wanneer we onze klanten vragen waarom ze voor ons kiezen, komt daar ‘klantvriendelijkheid’ en ‘kwaliteit’ uit naar voren.
Dat is gelijk ook waar we naar streven: mooie, goede websites neerzetten, maar altijd met inspraak van de klant. Hun ideeën gecombineerd met onze kennis, ervaring en creativiteit. Dat is de leidraad voor een succesvolle website!”

De mogelijkheden zijn eindeloos

Wilt u een website laten ontwikkelen? De mogelijkheden hierin zijn eindeloos. U heeft inspraak over de indeling van de site, op de kleuren, op de lettertypes, op de afbeeldingen… U vraagt, wij draaien, altijd samen! Wij maken onze websites o.a. in WordPress, een systeem dat voor iedereen toegankelijk is. Daarmee kunt u de inhoud van uw website, indien gewenst, altijd zelf aanpassen, wel zo handig! Na de oplevering van de site plannen wij met u een afspraak in om u uitleg te geven over de werking van het systeem.


Contact website laten ontwikkelen Breda

Uiteraard mag u altijd bij ons aankloppen voor een vrijblijvend advies over uw toekomstige website of over het aanpassen van uw huidige website. Bel naar 076 – 514 50 26 of stuur een e-mail naar info@silverfish.nl. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Ontvang een vrijblijvende offerte

Vul ons formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Samen. Perfect. Online.