Logo ontwerpen

Een logo ontwerpen is een belangrijke taak die u met een gerust hart aan ons kunt overlaten.

Wij weten dat een logo het visitekaartje van uw bedrijf is. Het komt overal en altijd terug: op het visitekaartje zelf, maar ook op de website, in een nieuwsbrief, op folders, wellicht zelfs op auto’s. Wij ontwerpen een sterk en herkenbaar logo. Als gerenommeerd logo maker in Breda en omgeving mag u uiteraard altijd bij ons langskomen om uw ideeën met ons door te nemen.

Een origineel, creatief en functioneel logo

De meeste ondernemers lopen over van ideeën. Het is vaak lastig om deze gedachtes goed uit te leggen. “Ik weet pas wat je bedoelt als ik het zie”, is voor ons een veelgehoorde uitspraak. Wij begrijpen dat helemaal. Het is ook niet eenvoudig iets voor te stellen wat er nog niet is. Silverfish gaat daarom uitgebreid met u in gesprek over het beeld van het bedrijf, bedrijfsdoelstellingen en over wat hetlogo en welk gevoel het logo moet uitstralen. Wij vinden originaliteit, creativiteit en functionaliteit heel belangrijk.

Logo ontwerpen Breda

Ieder bedrijf is uniek en daarmee is ook elk logo anders. Bij Silverfish hoeft u niet bang te zijn voor een logo dat lijkt op dat van een concurrent, wij zijn juist dol op creativiteit. Onze creativiteit wordt steeds weer geprikkeld wanneer we voor een nieuw bedrijf aan de slag mogen gaan. Naast logo ontwerp is het mogelijk om Silverfish de gehele huisstijl van uw bedrijf te laten ontwerpen.


Contact logo ontwerpen Breda

U bent van harte welkom om bij ons langs te komen op ons gezellige kantoor in Breda. Bel ons op 076 – 514 50 26 of stuur een e-mail naar info@silverfish.nl voor het maken van een afspraak. De koffie staat klaar!

Ontvang een vrijblijvende offerte

Vul ons formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Samen. Perfect. Online.