Logo ontwerpen

Het ontwerpen van een logo is een belangrijke taak die u met een gerust gevoel aan ons kunt overlaten. Een logo dient namelijk als het visitekaartje van uw bedrijf. Het komt overal en altijd terug: op het visitekaartje zelf, maar ook op uw website, in uw nieuwsbrief, op folders, wellicht op uw auto… Dan wilt u toch ook een kwalitatief mooi exemplaar? Dat creëren wij graag voor u! Als gerenommeerd logo-makers in Breda en omgeving mag u uiteraard altijd bij ons langskomen om uw ideeën met ons door te nemen.

Een origineel, creatief en functioneel logo

Ideeën hebben de meeste ondernemers wel. Het kan alleen ontzettend lastig zijn om deze ideeën uit te leggen. ‘Ik weet pas wat je bedoelt als ik het zie’, is voor ons een veelgehoorde uitspraak. Wij begrijpen dat helemaal. Het is ook niet eenvoudig iets voor je te zien wat er nog niet is. Silverfish gaat daarom uitgebreid met u in gesprek over het beeld van het bedrijf, uw bedrijfsdoelstellingen en over wat u wilt wegzetten met het logo en welk gevoel het logo moet uitstralen. Wij vinden originaliteit, creativiteit en functionaliteit erg belangrijk.

Logo ontwerpen Breda

Ieder bedrijf is uniek en daarmee is ook ieder logo uniek. Bij Silverfish hoeft u niet bang te zijn voor een logo dat lijkt op een logo van een concurrent, wij zijn juist dol op creativiteit. Onze creativiteit wordt steeds weer geprikkeld wanneer we voor een nieuw bedrijf aan de slag mogen gaan. Wij verzekeren u van een mooi, origineel en functioneel logo. Dit logo kan uiteraard ook worden ontworpen in combinatie met de gehele huisstijl van uw bedrijf.

Huisstijl ontwerp

Contact logo ontwerpen Breda

Wees welkom om een keer bij ons langs te komen op ons gezellige kantoor in Breda! Bel naar 076 – 514 50 26 of stuur een e-mail naar info@silverfish.nl voor het maken van een afspraak. De koffie staat klaar!