Website laten maken Breda

Website laten maken Breda?

Website laten maken of deels zelfs bouwen? Silverfish uit gaat met u aan de slag om samen de mooiste website te maken. Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van webdesign en techniek voor ieder budget! Een website bouwen kan iedereen. Een mooie site bouwen die bovendien goed gevonden wordt, daarvoor moet u bij Silverfish uit Breda zijn! Dus is uw bedrijf toe aan een nieuwe website? Neem vandaag nog contact met ons op! 

Website laten maken Breda

Meer dan ooit tevoren zijn websites het visitekaartje van een bedrijf. U bent trots op uw bedrijf, u bent goed in wat u doet en dat wilt u laten zien aan de rest van de wereld. Maar dat niet alleen, want ook de sfeer van uw bedrijf, uw werkwijze, uw kennis en ervaring, alles moet terugkomen in die ene site! De site moet perfect uitstralen hoe u als bedrijf gezien wilt worden. Na het eerste gesprek gaat Silverfish samen met u aan de slag, vanaf het eerste idee tot het moment dat u als eerste bezoeker uw kersverse website bezoekt.

De inhoud van uw site

Een website bestaat uit verschillende onderdelen, zoals teksten, foto’s, afbeeldingen en bijvoorbeeld een bedrijfsfilm. Samen bepalen we welke onderdelen er op de site moeten komen en stippelen een traject uit. Dit traject volgt de door ons samen bepaalde hoofdroute maar kan op elk moment afslaan als u eens een zijstraat wilt proberen!

mobiel ontwerp laten maken breda

Mobiel vriendelijk

Wij werken altijd met responsive designs, die zowel op de computer als op de smartphone en tablet goed werken.


Zoekmachine vriendelijk

De websites die wij maken hebben alles in zich om goed gevonden te worden.


Professionele uitstraling

Wij maken websites met een uniek design. Omdat wij niet werken met standaard of gratis templates heeft iedere ‘Silverfish-site’ een eigen signatuur.


Enkele voorbeelden

KlantenVertellenJ.VisserSchildersbedrijf Ligtvoet

Ontvang een vrijblijvende offerte voor het laten maken van een website.

Wilt u meer weten over het maken van een website? Breng een bezoekje aan ons gezellige kantoor in Breda voor een vrijblijvend maatwerkadvies of vul ons formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Samen. Perfect. Online.