Website laten maken Breda

Zelf een website maken? Samen met ons een website maken? Of helemaal door Silverfish uit Breda de website laten maken? Wij nodigen u uit om vrijblijvend contact op te nemen, u zult zich verbazen over de mogelijkheden op het gebied van webdesign en techniek, voor ieder budget! Een website bouwen kan iedereen, een mooie website bouwen, een website bouwen die goed gevonden wordt, dan moet u toch echt bij Silverfish uit Breda zijn!

Website laten maken Breda

Meer dan ooit tevoren is uw eigen website het visitekaartje voor uw bedrijf. U bent trots op uw bedrijf, u bent goed in wat u doet en dat wilt u laten zien aan de rest van de wereld! Maar dat niet alleen, ook de sfeer van uw bedrijf, uw werkwijze, uw kennis en ervaring, alles wilt u verpakken in die ene website! De site moet perfect uitstralen zoals u als bedrijf gezien wilt worden. Na het eerste gesprek gaat Silverfish met u aan de slag, vanaf het eerste idee tot aan het moment dat u als eerste bezoeker uw kersverse website bezoekt!

De inhoud van uw website!

Hiermee worden bijvoorbeeld de teksten, foto’s, afbeeldingen of bedrijfsfilm op uw website bedoeld. Ook hierbij luisteren wij eerst naar u en dan stippelen we samen het werktraject uit. Dit traject volgt de door ons samen bepaalde hoofdroute maar kan op elk moment afslaan als u eens een zijstraat wilt proberen!

Silverfish kan dit verzorgen voor u!

• Structureren van de inhoud
• Schrijven/herschrijven van de teksten
• Foto’s maken
• Afbeeldingen verzorgen
• Bedrijfsfilm maken
• Vertalingen

Recente voorbeelden

www.crewsolutions.nl
www.pommily.com
www.businesscoachbreda.nl