Website laten maken Breda

Zelf een website maken of samen met ons? Of helemaal door Silverfish uit Breda de site laten maken? Wij nodigen u uit om vrijblijvend contact op te nemen, u zult zich verbazen over de mogelijkheden op het gebied van webdesign en techniek, voor ieder budget! Een website bouwen kan iedereen, een mooie site bouwen, een site bouwen die goed gevonden wordt,
dan moet u toch echt bij Silverfish uit Breda zijn!

Website laten maken in Breda

Meer dan ooit tevoren is uw eigen website het visitekaartje voor uw bedrijf. U bent trots op uw bedrijf, u bent goed in wat u doet en dat wilt u laten zien aan de rest van de wereld! Maar dat niet alleen, ook de sfeer van uw bedrijf, uw werkwijze, uw kennis en ervaring, alles wilt u verpakken in die ene site! De site moet perfect uitstralen zoals u als bedrijf gezien wilt worden. Na het eerste gesprek gaat Silverfish met u aan de slag, vanaf het eerste idee tot aan het moment dat u als eerste bezoeker uw kersverse website bezoekt!

 

De inhoud van uw site

Hiermee worden bijvoorbeeld de teksten, foto’s, afbeeldingen of bedrijfsfilm op uw site bedoeld. Ook hierbij luisteren wij eerst naar u en dan stippelen we samen het werktraject uit. Dit traject volgt de door ons samen bepaalde hoofdroute maar kan op elk moment afslaan als u eens een zijstraat wilt proberen!

Silverfish kan dit verzorgen voor u!

 • Structureren van de inhoud
• Schrijven/herschrijven van de teksten
• Foto’s maken
• Afbeeldingen verzorgen
• Bedrijfsfilm maken
• Vertalingen

Contact

Wilt u meer weten over het maken van een website? Breng een bezoekje aan ons gezellige kantoor in Breda voor een vrijblijvend maatwerkadvies.
Bel naar 076 – 514 5026 of stuur een e-mail naar info@silverfish.nl.