Over ons

Silverfish Web & Design bouwt de mooiste websites met een vast team, aangevuld met stagiaires.

Wij zijn een erkend leerbedrijf. Bij Silverfish kunt u alle  producten en diensten in een totaalpakket of los van elkaar afnemen.

 

 

Onze producten en diensten

Onze producten en diensten bestaan uit het ontwerpen van logo’s, een huisstijl, belettering, ontwerpen en bouwen van websites en systemen achter websites. Ook voor zoekmachineoptimalisatie bent u bij Silverfish aan het juiste adres. Daarnaast profiteren wij van een groot netwerk aan specialisten zoals drukkerijen, fotografen en beletteraars. Onze jarenlange ervaring met deze partijen zorgt ervoor dat wij snel met hen schakelen en bekend zijn met de kwaliteit en service. Daarnaast hebben wij een samenwerking met Sterke Verhalen, die voor onze klanten de website teksten verzorgt.

 

Waarom past Silverfish bij uw bedrijf?

  • Al onze opdrachten verzorgen wij met hart en ziel. Ons werk is namelijk ook onze hobby.
  • Silverfish ziet iedere opdracht als een compleet nieuwe uitdaging. Hierdoor is geen website hetzelfde en lijkt geen enkel logo of stuk tekst op elkaar!
  • Wij werken vanuit de wens van onze klant en voegen daarnaast ons eigen idee in, dit leidt tot verrassende resultaten.
  • Vertrouwen en een goede, open communicatie vinden wij belangrijker dan een dertig pagina’s tellend contract en een hoop poespas. Bij Silverfish heeft u dan ook geen onderhoudscontract waar u maandelijks aan moet betalen. U betaalt alleen als wij ook echt iets hebben gedaan.

 

Het verhaal achter Silverfish

 

 

Het team

Zonder een goed team komen we nergens.

 

Irene Boskma
Tekstschrijver
Claudia Broekhoff
Fotograaf
Marianne Dhont
Social Media
Wendy Kooremans
Stagiaire