SEO Breda

Steeds belangrijker lijkt het te worden: Search Engine Optimization, beter bekend als SEO. Oftewel: zoekmachine-optimalisatie. Om in de huidige tijd op te vallen op het internet is het van belang dat uw website vindbaar is. Door SEO op de juiste wijze toe te passen wordt uw website steeds beter gevonden op Google en andere zoekmachines. SEO is een specialisme op zich. Daarom heeft Silverfish ook dit in haar dienstenpakket opgenomen, om zo een complete, perfecte website te kunnen afleveren.

SEO: hoe komen mensen op uw website terecht?

Bij SEO is het belangrijk dat u weet waarop mensen zoeken wanneer ze op uw website terechtkomen. Denk aan korte zoektermen: ‘Timmerman Vlissingen, of ‘Lasser Breda’. Essentiële zoekopdrachten en informatie waar u veel mee kunt. Toch lijken er nog altijd veel vragen te ontstaan bij bedrijven die weinig weet hebben van het internet, de werking van zoekmachines en daarmee het fenomeen SEO. Ook dit kunt u aan Silverfish overlaten. Zo is een sterke SEO tegenwoordig namelijk net zo belangrijk als een sterk design. Daar komt de kracht van Silverfish weer om de hoek kijken: wij pakken het complete internetgebeuren voor u aan.

SEO Breda

Een goede SEO is van meerdere factoren afhankelijk. Hoe is de techniek van uw site opgezet?
Hoe actief bent u met de site? En hoe vaak komt uw site ook op andere, relevante sites naar voren?
Silverfish versterkt u graag in het verzorgen van de SEO en zorgt ervoor dat de kwaliteit van uw website uitsteekt boven die van concurrent. Dit doen we door desgewenst regelmatig te monitoren hoe de website het in de rankings doet. Zo kunnen we tijdig bijsturen of stappen ondernemen ter verbetering. Dit doen we uiteraard altijd in overleg met u.

Contact SEO Breda

Wilt u vrijblijvend een keer de SEO van uw website laten checken? Bel (076 – 5145026) of mail naar info@silverfish.nl.