SEO Breda

Het wordt steeds belangrijker: Search Engine Optimization, beter bekend als SEO. Oftewel: zoekmachine optimalisatie.

Om in de huidige tijd online op te vallen is het van belang dat uw website goed vindbaar is. Door SEO op de juiste wijze toe te passen wordt uw website steeds beter gevonden op Google. SEO is een specialisme op zich. Silverfish is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Op deze manier leveren wij een complete, perfecte website af.

SEO: hoe komen mensen op uw website terecht?

Bij SEO is het belangrijk dat u weet waarop mensen zoeken en hoe ze op uw website terechtkomen. Denk aan korte zoektermen: ‘Timmerman Vlissingen’, of ‘Lasser Breda’. Essentiële zoekopdrachten en informatie waar u veel mee kunt. Toch lijken er nog altijd veel vragen te ontstaan bij bedrijven die weinig weet hebben van online zoekgedrag, de werking van zoekmachines en het fenomeen SEO. Ook dit kunt u aan Silverfish overlaten. Zo is sterke SEO tegenwoordig namelijk net zo belangrijk als een sterk design. Daar komt de kracht van Silverfish weer om de hoek kijken: wij pakken de complete online strategie voor u aan.

SEO Breda

Een goede SEO is van meerdere factoren afhankelijk. Hoe is de techniek van uw site opgezet? Hoe actief bent u met de site? En hoe vaak komt uw site ook op andere, relevante sites, naar voren?  Silverfish versterkt u graag in het verzorgen van de SEO en zorgt ervoor dat de kwaliteit van uw website uitsteekt boven die van de concurrentie. Dit doen we door desgewenst regelmatig te monitoren hoe de website het in de rankings doet. Zo kunnen we tijdig bijsturen of stappen ondernemen ter verbetering. Dit doen we uiteraard altijd in onderling overleg.


Contact SEO Breda

Wilt u vrijblijvend een keer de SEO van uw website laten checken? Bel (076 – 5145026) of stuur een e-mail:  info@silverfish.nl.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Vul ons formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Samen. Perfect. Online.