Kindercentrum Belle Fleur

Gelukkig hebben wij veel klanten waar wij al jaren met veel plezier mee samenwerken en die samen met ons groeien. Belle Fleur is daar een mooi voorbeeld van! Inmiddels de 5de website, voor dit topbedrijf met 15 locaties in de regio Breda!

Haringhappen in Breda

Een heerlijk, jaarlijks terugkerend evenement voor Bredase ondernemers! Silverfish is één van de partners en verzorgt iedere jaar een knallende website die past bij het thema van dat jaar.

Wende Werkt

Ook Zeeland weet ons gelukkig te vinden! Door herbouw van de website in ons eigen theme een betere kwaliteit gerealiseerd, waarop betere vindbaarheid snel volgde.

Van Arkel Gerechtsdeurwaarders

Na de complete vernieuwing in 2014 tijd om de website aan te passen aan de eisen van nu, met name het verbeteren van de mobiele prestaties. Samen met de marketing van Van Arkel hebben we tevreden de eindstreep gehaald!

Garage Janssens

Een begrip in Wagenberg en ver daarbuiten! Maar hoe krijg je een combinatie van autogarage en tweewielers online goed in beeld? Zo dus!

Denkadog

Als dierenliefhebbers een opdracht naar ons hart! En door de diverse speciale functionaliteiten zoals de zoekfunctie voor verkooppunten, vragen stellen aan de digitale dierenarts en de voedingswijzer een uitdagende kluif!

 

Joyness Agenturen

Mooie sieraden verdienen een mooie huisstijl en website! Daarnaast vinden wij eigenaresse Ingrid Aarts een super onderneemster, voor wie wij deze opdracht dan ook met ontzettend veel plezier hebben uitgevoerd!

Biesbosch Business

Hoe kun je een gebied waar zoveel valt te ontdekken vertalen in een website? Dat was onze uitdaging! Het resultaat is een veelzijdige belevingssite geworden! Dus…op zoek naar een bijzonder uitje? Kijk dan eens op de website van Biesbosch Business!