Haringhappen 2018

Alweer de tiende editie van dit schitterende evenement waarvan wij de trotse partner zijn! Thema dit jaar is Gold, dus we konden helemaal losgaan met als resultaat een sprankelende website….

OR Pensioen

Het is niet zo dat wij alleen websites maken wanneer we ontwerp en bouw mogen uitvoeren. Soms is er al een ontwerp, door een derde aangeleverd, of is het ontwerp gewoon nog naar wens maar is herbouw nodig. Zo ook voor onze klant Montae, waar wij deze site opnieuw voor mochten bouwen.

Oerkracht

Uitgaan van de kracht in jezelf….een mooie gedachte! En gelijk de reden dat we graag gewerkt hebben om dit krachtige concept ook zo neer te zetten!

Move to grow

Move to Grow is zo’n bedrijf waarvan je weet; dit werkt! Samen met onze vaste fotograaf Claudia Broekhoff hebben we een resultaat neergezet waar zowel de klant als wijzelf erg blij mee zijn. Succes met de onderneming Marit!

Villa BBB

Slapen in onze mooie regio is natuurlijk nog leuker wanneer dat in stijl kan! Zowel voor de zakelijke als de particuliere klant biedt Villa BBB schitterende suites aan. Aanrader dus!

Smartphone en zo

Wie kan er tegenwoordig nog zonder smartphone? De opdracht was dan ook om het fraaie hoekpand een opvallende uitstraling te geven en een website die van het scherm af springt! Graag gedaan voor onze bijna-buurman!

Sport BSO

Omdat Kindercentrum Belle Fleur altijd in beweging blijft, is het natuurlijk logisch dat er een speciaal logo voor de sport buitenschoolse opvang ontwikkeld moest worden!!