Inspectie van het onderwijs

Voor de Vereniging Rijksinspectie van het Onderwijs kregen wij de opdracht een logo te ontwikkelen dat gecombineerd moest worden met “das kind im augen”. Dit is het resultaat! Nu verder aan de slag met de website!

Jouw eerste indruk

Wij wisten al; dit is wel een hele toffe start-up! En inmiddels heeft ook Avans Hogescholen interesse getoond en wordt het concept van Jouw Eerste Indruk bij Avans gepresenteerd. Zet jezelf perfect neer op de roerige arbeidsmarkt door je eigen interactieve CV te maken op de website van Jouw Eerste Indruk!

Stoffelen Biljarts

Nadat we eind vorig jaar de website van dit prachtige, echt Bredase familiebedrijf mochten vernieuwen, kregen we de vervolgopdracht gegund de site uit te breiden met een webshop!

TSJARI

Bij de mooiste dag van je leven hoort de mooiste website! Voor de enige echte bruidsschoenenspeciaalzaak van Nederland en België mochten wij 3 webshops realiseren, met daarin ook een afsprakensysteem voor wie liever komt passen in de winkel in Princenhage. Natuurlijk zeiden wij direct: Ja ik wil tegen Tsjari!

Montae

Een grote speler in een roerige markt. Daar is een website bij nodig die dient als platform van al deze informatie die de ruim 60 pensioenadviseurs helpen bij hun werk relaties op de hoogte te houden. Een mooie klus, die we samen met Montae met plezier hebben afgerond!

OCKGW

Een eigen identiteit voor het opleidingscluster Klinische Geriatrie van het Amphia; begonnen met het logo, de website volgt binnenkort! Houdt onze site in de gaten…!

AMVM Advies

Een site die op een aansprekende manier het verhaal moet vertellen van hele serieuze en belangrijke zaken voor ieder bedrijf, en dan het liefst anders dan anders. Wij zijn ermee van start gegaan en erg blij met de website die er nu staat!

LED

Studenten van de Universiteit Tilburg vroegen onze hulp voor het neerzetten van een geheel nieuwe uitstraling van dit landelijke evenement; logo, huisstijl, programmaboekjes, website. Toen we hoorde dat de hoofdkleur paars moest zijn waren we natuurlijk helemaal enthousiast!

Koets5

Een praktijk; bijzonder en kleurrijk, die moest worden weergegeven in 1 website. De wens was om de zelf getekende koetsen te digitaliseren en te verwerken in de site. Een uitdaging, maar met een goed einde!