WordPress website laten maken

WordPress is een zogenoemd contentmanagementsysteem (CMS), oftewel: een systeem waarmee u makkelijk en snel, zonder al teveel technische kennis, een website kunt beheren en aanpassen.

Er bestaan tientallen CMS-programma’s, waarvan WordPress de meest gebruikte en populairste is. Dat heeft alles te maken met de gebruiksvriendelijkheid van het systeem en de eindeloze opties die WordPress biedt.

Wat kunt u met WordPress doen?

  • Teksten en foto’s zelf aanpassen
  • Modules zelf beheren (denk aan een blog, een nieuwsbrief maken, etc.)
  • Social media accounts eenvoudig koppelen aan de website
  • Alles wat u aanpast, wordt direct doorgevoerd op de website

 

Waarom WordPress?

Het prettige aan werken met WordPress is dat de mogelijkheden van het systeem zeer uitgebreid zijn. Zo bestaan er voor WordPress honderden handige plugins die u een helpende hand bieden bij bijvoorbeeld het bijhouden van statistieken of het opleuken van afbeeldingen. Ook is het mogelijk in plaats van een bestaand theme een eigen WordPress theme te ontwikkelen. Het theme is bepalend voor het uiterlijk van uw website. Bij Silverfish worden alle websites op maat ontwikkeld, zodat u nooit eenzelfde website heeft als een ander bedrijf. Wel zo prettig!

WordPress website laten maken

Louise Clarijs, mede-eigenaresse van Silverfish: ‘Dat is voor ons dan ook het belangrijkste: een mooie én unieke WordPress website ontwikkelen voor onze klanten. Een website die resultaat oplevert. Uw website is in deze tijd belangrijker dan ooit. Een mooie, gebruiksvriendelijke én unieke website is dus van belang. Iets waar u trots op kunt zijn, net als op uw bedrijf.’

De perfectie

‘De site moet volgens ons perfectie uitstralen, maar ook een bepaalde sfeer die bij uw bedrijf past. Voor het ontwikkelen van uw WordPress site gaan we dus altijd eerst met u rond de tafel om te ontdekken wat uw doelstellingen zijn. Na dit gesprek gaan wij, indien gewenst, voor u aan de slag. Vanaf het eerste idee tot het kersverse moment dat uw eerste klanten de website bezoeken. Een spannend proces, waarbij we u tot in de puntjes zullen helpen en bijstaan!’

Ontvang een vrijblijvende offerte

Wilt u meer weten over WordPress websites? Breng een bezoekje aan ons gezellige kantoor in Breda voor een vrijblijvend maatwerkadvies. Bel naar 076 – 514 5026, stuur een e-mail naar info@silverfish.nl of vul ons formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Samen. Perfect. Online.