Reclamebureau Breda

Relcamebureau uit Breda. De perfecte online uitstraling voor uw bedrijf! Wij bouwen aan merken van logo tot website.

Silverfish web & design voelt zich als een vis in het water waar het gaat om persoonlijke benadering. Wij helpen u graag verder bij het ontwikkelen van een nieuwe website, het realiseren van folders of flyers of het ontwerpen van uw huisstijlproducties. Dit alles doen wij op een heel persoonlijke wijze, passend bij uw bedrijfsdoelstellingen.

Reclamebureau Breda

Overheden, instellingen, het groter MKB en starters kunnen bij Silverfish naast het bouwen van websites en internetdiensten ook terecht voor hun huisstijl, logo’s, promotieacties, nieuwsbrieven, uitnodigingen, etc. Fiona Vos, mede-eigenaresse van Silverfish: “Dat is meteen waar onze kracht ligt: naast het feit dat Silverfish persoonlijk te werk gaat, zijn de diensten die wij aanbieden ook zeer omvangrijk. Klanten kunnen bij ons kiezen uit een breed aanbod van diensten en hoeven dus niet voor elke dienst een ander bedrijf in te schakelen. Wel zo gemakkelijk!”

Een groot netwerk

De dames van Silverfish staan ten alle tijden voor hun klanten klaar en beschikken over een groot netwerk. Fiona: “Denk aan onze warme contacten met bv. fotografen, beletteraars en drukkerijen, waarvan wij de kwaliteit en service kunnen garanderen.
Dat netwerk zetten we dan ook belangeloos in voor onze klanten.” De ondernemende dames zijn tevens graag geziene gasten op beurzen en evenementen. Volgens hun klanten helemaal terecht. Silverfish is inmiddels een gevestigde naam in West-Brabant op gebied van internet, vormgeving en ontwerp.

‘Ons werk is onze hobby’

Silverfish web & design bestaat uit een vast, klein team. Fiona: “‘Ons werk is onze hobby’, roepen we altijd maar. Wij verrichten ons werk dan ook altijd met passie. Iedere opdracht wordt door ons gezien als een nieuwe uitdaging. Dat heeft als resultaat dat de websites of huisstijlen van onze klanten altijd passen bij hun bedrijfsdoelstellingen. Onze kracht is om iedere klant van uniek en kwalitatief materiaal te voorzien. Iets waar de klant succesvol mee aan de slag kan in de toekomst en de beoogde resultaten mee bereikt!”


Contact reclamebureau Breda

De koffie staat altijd klaar, u zult bij ons niet achter het net vissen. Wanneer komt u langs? Bel naar 076 – 514 50 26 of stuur een e-mail naar info@silverfish.nl voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij kijken uit naar uw komst!

Ontvang een vrijblijvende offerte

Vul ons formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Samen. Perfect. Online.