Tips & updates > Internetbureau Breda

Internetbureau Breda

Internetbureau Breda.

Al meer dan tien jaar bieden wij van Silverfish web & design organisaties uit Breda en omgeving een compleet pakket aan internetdiensten. Wij ontwikkelen websites, webshops en apps. Ook voor SEO en content bent u bij Silverfish aan het juiste adres. Betrokkenheid, maatwerk en een goede prijs-kwaliteitsverhouding staan bij ons centraal.

Websites

Meer dan ooit tevoren is uw website hét visitekaartje van uw bedrijf. Silverfish ontwikkelt met veel passie een mooie, gebruiksvriendelijke én unieke website die past bij uw bedrijf en uw doelgroepen zeker aanspreekt. Ons doel? Voor iedereen een succesvolle website!

Webshops

Silverfish ontwikkelt webshops die eenvoudig in gebruik zijn voor u en uw klanten. In een krachtige database kunt u, indien gewenst, zelf eenvoudig producten toevoegen of wijzigingen doorvoeren. Onze webshops beschikken over een online betaalsysteem, zijn zoekmachinevriendelijk en geschikt voor  tablets en smartphones.

Apps

Met een app kunt u makkelijk het contact met uw doelgroep behouden en hen op ieder gewenst moment van informatie voorzien. Silverfish maakt zowel web apps als apps die verkrijgbaar zijn in de App Store. Er zijn tal van mogelijkheden. Silverfish denkt graag met u mee om een app te ontwikkelen die u nóg dichterbij uw doelgroepen brengt!

SEO

De meeste aankopen beginnen online. Een succesvolle website begint met een goede vindbaarheid.
Als specialist in internetdiensten weten wij als geen ander hoe u snel de gewenste resultaten kunt behalen op het gebied van SEO.

Content

Content is de basis van een goede SEO. Met goede en unieke content scoort uw website hoger in de ranking van Google. Met goede content kunt u uw doelgroepen boeien én binden. Ons partnerbedrijf GRAZImedia.com helpt u graag met het creëren van content die uw doelgroepen aanspreekt.

 

Contact internetbureau Breda

Bent u benieuwd naar wat de internetspecialisten van Silverfish voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 076 – 5145026 of info@silverfish.nl. Benieuwd naar onze projecten? Bekijk dan ons werk.  De positieve reacties liegen er niet om…

<< Terug