Tips & updates > Is uw website responsive?

Is uw website responsive?

Een responsive website laten maken?

Uit onderzoek van Stichting Kijkonderzoek blijkt dat Nederlanders in 2014 voor het eerst meer gebruik maakten van het internet via de smartphone dan via de computer of laptop. In de categorie 13-34 jaar geeft maar liefst 80 procent van de ondervraagden aan te internetten via de smartphone!

O & S Fysiopraktijken wilde graag dat hun destijds bij ons afgenomen website alsnog geschikt werd gemaakt voor tablets en smartphones. Ook dat is mogelijk!

 

Wilt u meer weten over responsive design? Bel dan naar 076 – 514 5026 of stuur een e-mail naar info@silverfish.nl. Wij helpen u graag!

Laatste versie van WordPress?

Waarom is het zo belangrijk om uw website up-to-date te houden?

Er kunnen beveiligingslekken ontstaan in de websites of plugins die niet up-to-date zijn. Het uitvoeren van updates zorgt er daarom voor dat reeds bekende beveiligingslekken worden gedicht. Servers zijn nu eenmaal regelmatig doelwit van zogenaamde “cyberaanvallen” hetgeen vervelende en kostbare gevolgen kan hebben voor uw website.

Ook houdt het uw website snel en toegankelijk.
Een snelle website is prettig voor de bezoekers, maar ook zoekmachines hechten veel waarde aan een toegankelijke website. WordPress websites die al wat langer online staan kunnen te maken krijgen met ‘vervuiling’ van de database.

Zorg dat jouw WordPress website altijd over de laatste update beschikt. Door de laatste versie te installeren worden dit soort kwetsbare lekken gedicht.

<< Terug