Tips & updates > Waarschuwing!

Waarschuwing!

Waarschuwing! Denk goed na voor je een nieuwe website aanschaft!

We zien het ieder jaar helaas weer….net voor de zomerperiode….bedrijven hebben een website aangeschaft maar weten zich er geen raad mee en de vakantie staat voor de deur!

Sommige bedrijven brengen de websites nog tijdig onder in een pension of asiel voor onderhoud door derden, maar jammer genoeg blijft het merendeel hulpeloos alleen achter, vastgebonden aan een boom in het digitale bos en kijkt niemand er wekenlang naar om. Schrijnend.

Als erkend fokker/webbureau daarom voor jullie de volgende tips als je overweegt om een nieuwe website aan te schaffen:

  • Het hebben en houden van een website vraagt zorg, tijd en aandacht! Alleen al de voorbereiding moet zorgvuldig gebeuren, maar het eindigt niet na de aanschaf. Na enkele maanden openbaren vaak pas de eerste gedragsproblemen van de website zich! En als hij bijna een jaar live staat zal hij flink gaan puberen….

 

  • Schaf alleen een nieuwe website aan via een erkende kennel/fokker/webbureau! Zijn beide ouders aanwezig? Dus de designer en de bouwer? En wat zijn de ervaringen van anderen?

 

  • Zorg na aanschaf van de website voor een goede socialisatie. Dat kan natuurlijk prima via social media. Maar ook het ouderwets netwerken, zodat je je website kan uitlaten en kennis kan laten maken met anderen werkt perfect.

 

  • Een goede cursus of training is essentieel voor zowel het baasje als de website! De meeste gedragsproblemen zijn daarmee snel en voor altijd op te lossen.

 

  • Voor het succes van je website is uitstraling heel belangrijk. Een glanzende vacht omdat je mooie foto’s hebt gebruikt, geen onnozel geblaf maar prachtige teksten geschreven door een gespecialiseerde tekstschrijver, het werkt allemaal mee!

 

  • En tot slot; laat je goed adviseren welk ras/type website het beste past bij jou en je bedrijf! Hou je van lange wandelingen over het internet? Of bestel je liever online vanaf de bank terwijl je website bij je op schoot ligt middels je laptop?

 

Silverfish web & design wenst iedereen een heerlijke zomer toe. Laten we vertrouwen op een mooi en succesvol najaar en dat jullie nu allemaal perfect voorbereid zijn voor de komst van die nieuwe website. Wij helpen jullie er graag mee in ieder geval 😉.

 

Fiona, Louise en Mythos (auteur van dit blog)

<< Terug