Responsive website

Een responsive website: belangrijker dan ooit. De grootste zoekmachine ter wereld, Google uiteraard, wordt steeds strenger en strenger.

Wij van Silverfish kijken braaf toe naar de ontwikkelingen en in plaats van te treuren, bekijken we hoe we onze klanten hiermee kunnen helpen. Nu horen we u denken: welke ontwikkelingen zijn dat dan? In 2015 heeft Google de focus verlegd naar o.a. responsive websites, oftewel websites die ook op de tablet of smartphone goed zichtbaar zijn.

Help, mijn website is niet responsive!

Responsive website Breda: Regelmatig past Google de manier aan waarop websites worden beoordeeld in de zoekmachine. Deze zogenoemde beoordeling is van belang voor het hoger scoren in de ranking van de zoekmachine. In april 2015 heeft Google de boel weer omgegooid: websites die niet responsive zijn, en dus niet goed zichtbaar op tablet of smartphone, scoren vanaf nu lager in de resultaten van Google. Dat is natuurlijk niet wat u als bedrijf met uw website wil.

Responsive website Breda

Is uw website niet responsive? Dan bestaat het risico dat concurrenten eerder gevonden worden in Google dan uw bedrijf. Bij Silverfish hoeft u daar niet voor te vrezen: wij ontwerpen enkel responsive designs. Deze zijn dus altijd goed zichtbaar. Maar wat nu als u onlangs een website heeft laten maken die niet responsive blijkt te zijn? Silverfish denkt niet in problemen, maar in oplossingen. Samen met u kunnen we kijken wat hier aan gedaan kan worden.

Vindbaarheid

Een optie is om een aparte mobiele website te ontwerpen en te koppelen aan uw huidige website. Mocht u werken met een WordPress-systeem, dan kan een website altijd worden omgebouwd tot responsive design. Een investering die zich zal terugverdienen, want laag in de ranking van Google komen kan negatieve gevolgen hebben voor de vindbaarheid van uw bedrijf.


Contact responsive website Breda

Benieuwd of uw website optimaal genoeg is voor de nieuwe Google? En wat de mogelijkheden zijn om dit te verbeteren? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag!

Ontvang een vrijblijvende offerte

Vul ons formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Samen. Perfect. Online.