Tips & updates > Silver Summer Check

Silver Summer Check

De zomer doet zijn werk! Wij van Silverfish voelen ons daarmee echt als vissen in het water: we genieten! Wij vinden het leuk om de internetvraagstukken van onze klanten op te lossen. Of het nu winter is of zomer, dat doen we gewoon graag. Daarom maken we met onze Silver Summer Check tijd voor de zaken waarvoor u dat zelf liever niet doet. Omdat u in deze periode nu eenmaal liever op het strand ligt of de tuin onderhoudt. Wij begrijpen dat.

Silver Summer Check: zomers controle op uw website

googleMet de Silver Summer Check gaan we uw hele website na. We bekijken of alles technisch nog klopt, of alle updates zijn doorgevoerd. Maar ook: past het design nog bij de huidige bedrijfsdoelstellingen? Welke richting is uw bedrijf de laatste maanden ingeslagen? Een website die past bij uw bedrijf en wat u daarmee wilt uitstralen is van groot belang. Daarvan zijn wij bij Silverfish overtuigd.

Het veranderende spel van Google

Maar een frisse blik op uw website kan nog meer voordelen bieden. Zo is Google – de grootste zoekmachine van Nederland – aan verandering onderhevig. Google past zonder schroom zijn regels aan en dat kan gevolgen hebben voor uw website. Afgelopen april heeft Google een drastische verandering aangebracht: alle websites die niet responsive zijn, oftewel geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, komen lager in de ranking terecht. Dat wilt u natuurlijk niet. Silverfish gaat voor u na hoe uw website eruit ziet op verschillende mobiele apparaten. Mocht uw website nog niet responsive zijn, dan kan Silverfish de website ombouwen tot responsive design.

Contact Silver Summer Check

Heeft u interesse in de Silver Summer Check? Neem contact met ons op, dan gaan we voor u aan de slag. Bel naar 076 – 514 5026 of stuur een e-mail naar info@silverfish.nl. Dan kunt u daarna zelf weer zonder zorgen genieten van de zon!

<< Terug