Silverfish en Coronavirus

 

Zoals bij ieder bedrijf en iedere persoon houdt het Coronavirus ook bij Silverfish de gemoederen bezig. Doordat wij een online bedrijf zijn is het voor ons wat gemakkelijker om ons werk te kunnen blijven doen. Dat geldt niet voor al onze klanten, waar wij enorm mee meeleven.

Ten aanzien van het Coronavirus maken wij bij Silverfish de volgende afspraken tot 28 april 2020:

1) Wanneer er een afspraak gepland staat in de periode tot 28 april bij u op kantoor of bij ons op kantoor kan deze wat ons betreft gewoon doorgaan mits u of wij geen griepverschijnselen vertonen. Anders kunnen we de afspraak telefonisch laten doorgaan zodat ook uw project zoveel mogelijk door kan lopen zonder vertraging.

2) Juist in deze periode is het van belang dat u als bedrijf naar de buitenwereld toe kunt laten zien wat u in huis heeft. Dus een website die goed gevonden wordt, of uw fysieke winkel uitbreiden met een webshop, is nu aan te raden. Wij begrijpen dat investeren nu lastig kan zijn. Daarom hebben wij ten aanzien van de betaling speciale regelingen zodat we elkaar als ondernemer kunnen steunen. Vraag bij ons naar deze regelingen.

3) Ook een speciale boodschap op uw website voor uw klanten ivm het Coronavirus? Bel gerust als u hulp nodig heeft bij t plaatsen, desgewenst kunnen wij het natuurlijk ook voor u in orde maken.

4) Silverfish is tot nader order gewoon normaal bereikbaar tijdens de bekende openingstijden.

Wij wensen iedereen het allerbeste in deze bijzondere tijden. Laten we elkaar als ondernemers steunen, juist nu.

Hartelijke groeten, Team Silverfish