Tips & updates > Niara – Stichting Wildlife

Niara – Stichting Wildlife

Een zebra is een kuddedier. En als er nu iets is waarvan wij niet willen dat onze klanten dat zijn is een kuddedier! En als onze klant toch een kuddedier moet zijn dan zorgen we er in ieder geval voor dat hij of zij opvalt in de massa! Hoppa!

Waarom hebben wij dan een paar geleden als Silverfish zijnde toch zebra Niara geadopteerd in de Beekse Bergen?

Eigenlijk om meerdere redenen. Allereerst hebben onze klanten natuurlijk een streepje voor πŸ˜‰. Daarnaast hebben wij een groot hart voor dieren.

Je kunt je dan afvragen of je met een hart voor dieren een dier in een dierentuin moet sponsoren, maar dat ligt toch een beetje anders. Niara de zebra is eigenlijk symbolisch bedoeld. Het is niet zo dat onze bijdrage ook echt gebruikt wordt om haar, en sinds dit jaar de hele kudde, te voeren of van te verzorgen. Het geld gaat naar Stichting Wildlife. En van dit geld worden wereldwijd diverse projecten ondersteund. Denk daarbij aan de wilde dieren in Afrika zoals het behoud van de neushoorns, maar ook de dieren in de Balkan die door omstandigheden hulp nodig hebben, of de olifanten in India etc.

Ieder jaar krijgen we een overzicht welke projecten precies zijn ondersteund mede dankzij onze bijdrage. En dat voelt goed!

Zowel bedrijven als particulieren kunnen via Stichting Wildlife dieren adopteren in een aantal verschillende wildparken in Nederland. Meer informatie kun je vinden op deze website:

Stichting Wildlife

En wordt er bij jou op het bedrijf aan sponsoring gedaan? Of steunen jullie goede doelen? We zijn benieuwd!

Mocht je binnenkort eens naar de Beekse Bergen gaan,Β  hou dan de foto van dit blog bij de hand. Misschien zien je β€œons” Niara wel. Doe ze in dat geval de hartelijke groeten en als de rest van de kudde onaardig doet tegen haar zeg dan maar dat ze op haar strepen moet gaan staan πŸ˜‰.

Groetjes,

Team Silverfish

<< Terug