Tips & updates > Vakantietijd!

Vakantietijd!

Al is het Zuiden dit jaar laat aan de beurt, dat de vakanties voor de deur staan merk je op veel manieren; Allerhande van Albert Heijn geeft recepten voor zomerse salades voor onderweg, of BBQ tips voor degene die in de achtertuin vakantie vieren. De kranten en nieuwswebsites schrijven over zwarte zaterdagen, tips tegen reisziekte en de reclamefolders staan bol van de anti-mug en zonnebrandproducten.

Ook bedrijven maken zich op voor de zomerperiode. Misschien is uw bedrijf een bouwbedrijf en gaat u binnenkort helemaal sluiten? Of heeft u een horecaonderneming met een groot terras, en is dit juist uw drukste periode!

Voor de meeste bedrijven is het een tijd dat veel zaken kunnen worden afgerond en uitgestelde klussen worden opgepakt. 5 september als de schoolvakanties en de bouwvak voorbij zijn, en alle medewerkers weer terug op hun post, willen we immers weer volle bak en goed voorbereid aan de slag.

En hoe goed voorbereid is in september uw online uitstraling vraag ik mij af? Bent u gereed voor de nieuwe generatie klanten? Is uit uw website alle onnodige afleiding verwijderd, omdat de bezoekers van uw site, die tegenwoordig zoveel informatie op een dag te verstouwen krijgen, anders uw website alweer hebben weg geklikt?

Uw website zal vast inmiddels “responsive” zijn (geschikt voor tablets en smartphones) …toch? Want dat Google uw site anders helemaal niet meer indexeert dat weet u wel….of toch niet?

Juist deze zomerperiode, zo net voordat u zelf met vakantie gaat, is een heel goed moment om uw website of shop eens onder de loep te nemen. Ontwikkelingen op websitegebied gaan zo ontzettend snel! Tegenwoordig hebben alle bedrijven wel een website, maar een goede kwaliteitswebsite die goed gevonden wordt en ook uitdaagt tot actie en leidt naar opdrachten en omzet, die heeft nog niet iedereen.

Silverfish wil u daar bij helpen. Wij gaan graag met u het gesprek aan om te kijken of uw website gereed is voor september, en zo niet, wat er verbeterd kan worden. Een afspraak hiervoor kan altijd worden ingepland via 076-5145026. Of via info@silverfish.nl
Een hele fijne, zonnige, gezellige zomer gewenst!

Team Silverfish

<< Terug