Tips & updates > Veranderingen online in 2020!

Veranderingen online in 2020!

2020 wordt een heel belangrijk jaar op online gebied, met veel veranderingen ten aanzien van hoe Google jouw website zal beoordelen.

Samengevat komen de bevindingen van bekende trendwatchers (nb zoals frankwatching) op het volgende neer:

  • Google weet zoekvragen (nog) beter te beantwoorden.
  • Focus je op kwaliteit.
  • Mobiel wordt (nog) belangrijker.
  • Google gaat meer vragen direct op de SERP* proberen te beantwoorden.
    (* Search engine results pagina, oftewel, de pagina met resultaten die je te zijn krijgt als je iets zoekt in Google. Door deze verandering zal het aantal doorkliks naar websites, zoals die van jou, drastisch kunnen verminderen om het antwoord dat gezocht werd al wordt gegeven direct op deze pagina. Er zijn gelukkig ook weer heel veel manieren om dit te “omzeilen” 😉.

 

Kortom; ga in 2020 voor kwaliteit en een duurzame samenwerking met Google. Denk niet in quick wins maar investeer voor de lange termijn.

Onderzoek welke vragen spelen bij jouw doelgroep en geef het beste antwoord dat mogelijk is, geschreven in natuurlijke spreektaal. Laat snelle pagina’s maken met een prettig design, een geweldige gebruikservaring (zowel op desktop als mobiel) en gebruik gestructureerde data om Google een handje te helpen. En laat ons je helpen de SERP op een goede manier te kunnen gebruiken!

Graag drink ik een kop koffie met je om jouw website door te nemen en te kijken of we klaar zijn voor 2020! Met een half uur van je tijd weet je of je bent voorbereid….neem dus snel contact op en vraag naar de 2020 check! CONTACT OPNEMEN KLIK HIER

<< Terug