Tips & updates > Waarom de website van jouw bedrijf moet proberen een goed Paasei te zijn

Waarom de website van jouw bedrijf moet proberen een goed Paasei te zijn

Nog even en het is weer Pasen. De chocolade, hazen en narcissen vliegen je om de oren. Toch loont het de moeite om er voor te zorgen dat de website van jouw bedrijf een goed Paasei is. Lees hier alles over het fenomeen Pasen website!

Waarom? En hoe dan? Hier 5 tips!

Tip 1:
een goed Paasei valt op door de juiste vorm, mooiste kleuren, perfecte omvang en straalt! Zorg dus dat jouw uitstraling dat ook  is, zowel off- als online!

Tip 2:
een slim Paasei is er precies op tijd. Niet weken voor Pasen, maar zeker niet een maand daarna. Dat moet jouw website ook zijn! Op het juiste moment voor het juiste publiek bereikbaar en in beeld!

Tip 3:
de beste Paaseieren zijn die van de beste kwaliteit. Geen zelfgebakken ding, of van slechte chocolade. Nee, gewoon goed, lekker en niet te vettig! Net als een goede website!

Tip 4:
Een premium Paasei is uniek. Geen 13 in een dozijn. Net als jouw website. Iedereen die de website ziet herkent direct JOUW bedrijf.

En tot slot……

Tip 5:
Het aller, allerbeste Paasei is het ei dat gevonden wordt! Want wat heeft hij er anders aan, als hij daar mooi ligt te stralen, van goede kwaliteit is en perfect geschikt voor de juiste doelgroep als niemand hem weet te vinden? Precies! Net als jouw website! Maak dus van Google je beste vriend!

Wil je ook graag dat jouw bedrijfswebsite het beste Paasei zal zijn dit jaar?

Neem contact met ons op! Wij helpen je graag 😊.

Enne..Vrolijk Pasen alvast! Pasen website!

<< Terug