Tips & updates > Wat moet je vooral NIET doen online!

Wat moet je vooral NIET doen online!

Lees hier 5 tips van onze kantoorhond Mythos wat je vooral niet moet doen online als ondernemer zijnde!

Ieder jaar verschijnen er in december weer veel overzichten waarin de trends voorspeld worden voor het nieuwe jaar. Daarom leek het ons wel verfrissend om dit jaar jullie eens advies te geven over wat je beter kan laten op online gebied:

Tip 1:
Persé 1 januari live willen gaan met je nieuwe website. Niet doen! Iedereen is bezig met oliebollen, champagne en de beste wensen. De online activiteiten zijn in heel veel branches zeer laag. De tweede week van januari zijn de meeste bedrijven weer opgestart maar daarvoor draait jouw nieuwe website dan weer te kort om al volledig goed gevonden te kunnen worden. Ga daarom liever in december al live of begin dan je aankondigingscampagne (teasers)!

Tip 2:
De nadruk leggen op weer een Covid jaar en alle beperkingen. Nee! We zijn allemaal toe aan iets positiefs, dus hoe moeilijk ook; laten we ons focussen op wat nog wel kon en kan en vertrouwen hebben in een beter 2022!

Tip 3:
Geen juiste vermelding van je bereikbaarheid tijdens de feestdagen: vervelend! Denk ook aan je gegevens die Google laat zien in Google mijn bedrijf!

Tip 4:
Niets leuks om te posten dan toch maar iets posten. Afrader! Het valt minder op wanneer je niets post!

Tip 5:
Je google campagne even stopzetten tijdens de feestdagen; niet handig! Beter kun je het budget (tijdelijk) laten verlagen als dat even beter uitkomt.

Meer weten? Of mooie ideeën voor 2022 waarbij je wel wat hulp kunt gebruiken? Wij staan zoals altijd en nog steeds voor jullie klaar. Door hier te klikken kun je contact opnemen!

Wij wensen jullie hele mooie Kerstdagen op de best mogelijke manier, een gezellig jaarwisseling en een gezond en gezellig 2022!

Liefs, Mythos en Team Silverfish!

<< Terug