Tips & updates > Websitetrends 2019

Websitetrends 2019

Zoals ieder jaar zijn er ook nu weer voorspellingen over wat we mogen verwachten op design en website gebied.
Net zoals bij mode geldt natuurlijk; meegaan met de trends mag en is gaaf, maar hoeft zeker niet!
Graag lichten wij voor jullie de 5 meest opvallende zaken uit:

  1. Back to the eighties! Veel wat we zagen in de jaren 80 komt terug! Dus de schreeuwerige, niet stijlvolle opmaak, illustraties en neonkleuren. We zeiden het al hé; meedoen hoeft niet 😉
  2. Een op maat gemaakt lettertype voor jouw bedrijf; IBM en AIR BNB gingen je al voor! Vooral overduidelijk aanwezige lettertypes worden het weer helemaal, nog altijd zonder krullen maar wel weer meer met haken…
  3. Spikkels…die zorgen voor overgangen in kleur….ook een typisch fenomeen uit de jaren 80, maar in 2019 gaan we ze dus weer terug zien.
  4. Dat beelden en illustraties zaken beter uit kunnen leggen dan alleen met woorden wisten we inmiddels al. Maar…in 2019 is het echt een no-go om te kiezen voor standaard iconen of illustraties, maar laat speciaal voor jouw bedrijf symbolen opmaken!
  5. Vriendelijkheid en beleefdheid moet terugkomen in de maatschappij, daar is iedereen het wel over eens. Dit gaan we ook terugzien op websites; een pop up of tekstvak wordt niet bruut ingeschoven op je scherm maar komt langzaam en met vloeiende bewegingen in beeld.

 

Silverfish wenst jullie allemaal heerlijke feestdagen en een succesvol 2019! Wil je ook online succesvol blijven? Maak dan in het nieuwe jaar een afspraak met ons! Enne….wat vinden jullie van onze eigen nieuwe website…..??

Ps; tijdens de feestdagen zijn wij gesloten vanaf maandag 24 december tot en met dinsdag 1 januari 2019. Vanaf woensdag 2 januari 09.00 uur zijn wij u weer graag van dienst.

Bron; frankwatching

<< Terug