Het verhaal achter Silverfish

‘Silverfish, waarom een zilvervisje!?’ We krijgen het vaak te horen, maar – gelukkig voor u – we staan altijd paraat met een goed antwoord. Zilvervisjes staan erom bekend dat ze in de meest extreme situaties overleven. Silverfish bestaat sinds 2005 en als internetbureau zijn we inmiddels een gevestigde naam in West-Brabant. Wij staan sterk in onze schoenen, gaan mee met alle ontwikkelingen en anticiperen door onze kennis en ervaring op elke situatie. Snel en deskundig. Trots om een Silverfish te zijn!

minervum bredaHet blauwe varken

Het idee om een bedrijfsnaam te bedenken die bestaat uit een kleur en een dier kwam niet zomaar uit de lucht vallen. Mede-eigenaresse Fiona Vos begon haar carrière als stagiaire bij AVROTROS. Hier werkte ze voor het bedrijf Blue Pork en daarvan was ze zeer gecharmeerd. Vooral van de naam. Blue = blauw, pork = varken. Een combinatie van woorden die niet snel vergeten zal worden. Zo ook door Fiona niet. Het blauwe varken was de eerste stap in haar carrière, maar ook de eerste stap richting haar eigen bijzondere dier. Na vele matchpogingen van kleuren en dieren wist zij wat het moest worden: Silverfish!

Als zilveren vissen in het water

Silverfish werd geboren en al snel werd Louise Clarijs mede-eigenaresse van het Bredase internetbureau. ‘Ik wist meteen dat ik dit wilde. Net als bij Fiona stroomt het ondernemerschap door mijn bloed. We vullen elkaar met onze verschillende expertises perfect aan. Fiona is erg sterk op technisch vlak en ik ga graag in gesprek met bedrijven die tegen de stroming in gaan. We hebben onze krachten gebundeld en voelen ons als zilveren vissen in het water!’

Silverfish: klein op grootse wijze

Groots door de projecten die wij uitvoeren, klein als het gaat om de persoonlijke benadering en het contact dat we hebben met onze klanten. Dat is precies wat wij zijn en willen blijven. Wij gaan voor kwaliteit in plaats van kwantiteit: de klant moet het gevoel hebben gehoord te worden. Ze moeten het gevoel hebben dat ze altijd op ons kunnen rekenen en dat we proactief handelen en meedenken.

Samen. Perfect. Online.