Meer resultaat met een goed CMS

CMS Breda: Een goed CMS-systeem is een belangrijk onderdeel van een website. Om u gelijk uitleg te geven: een CMS-systeem is een systeem waarmee websites gemakkelijk kunnen worden gevuld en aangepast. Een voorbeeld van een dergelijk systeem is WordPress, het meest gebruikte systeem in Nederland. Op eenvoudige wijze kunt u teksten en foto’s toevoegen, zelfs wanneer u niet zo technisch bent. Ook Silverfish werkt met CMS-systemen, voornamelijk met WordPress.

CMS-systemen goed voor de vindbaarheid

CMS Breda: Dat het werken met CMS-systemen een stukje gemak dient is natuurlijk aangenaam. Maar er zijn nog meer redenen om een CMS-systeem voor uw website te gebruiken. Zo is het goed voor de vindbaarheid van uw website. Google en andere zoekmachines kunnen websites die gebouwd zijn met CMS-systemen beter lezen. Daarnaast biedt een CMS-systeem tal van handige tools, die door Google worden gewaardeerd. Denk bijvoorbeeld aan het naar voren laten komen van tussenkopjes. Google scant deze beter wanneer er een CMS-systeem achter zit. Meer traffic betekent natuurlijk meer naamsbekendheid en wellicht meer klanten voor u. Veel voordelen op een rij!

Plugins

Over de voordelen van CMS-systemen zijn we nog niet uitgesproken. Een bijkomend voordeel is namelijk ook de hoeveelheid beschikbare plugins voor CMS-systemen. Een plugin is een tool waarmee je zonder technische kennis bijvoorbeeld contactformulieren kunt toevoegen, of uw statistieken kunt bijhouden. Zomaar een greep uit de grote trommel der plugins, want het aanbod is rijkelijk! De behoeften zijn per klant verschillend. Wij helpen u uiteraard bij het kiezen van de juiste plugins en handige tools.


Contact CMS Breda

Een website maken is één, maar het is wel zo voornaam dat de techniek alle mogelijkheden biedt om de site gebruiksvriendelijk en vindbaar op te zetten. Bel naar 076 – 514 5026 of stuur een e-mail naar info@silverfish.nl voor het maken van een afspraak, zodat we alle tijd hebben om uw vragen te beantwoorden.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Vul ons formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Samen. Perfect. Online.