Webbouwer Breda

Silverfish Web & Design bestaat uit een vast team en 1 stagiaire. Wij zijn een erkend leerbedrijf. Bij Silverfish kunt u al onze producten en diensten los van elkaar afnemen, of als totaalpakket.

Denkt u hierbij aan logo’s, huisstijlen, belettering, ontwerp en bouw van websites en systemen achter websites. Ook voor zoekmachineoptimalisatie bent u bij Silverfish aan het juiste adres. Daarnaast kunnen wij putten uit een vast netwerk met daarin een drukkerij, fotografen, beletteraars e.a. waarvan wij de kwaliteit en service aan u kunnen garanderen door onze eigen ervaring met deze partijen. Ook hebben wij een samenwerking met Sterke Verhalen die voor onze klanten de content verzorgt van de websites zoals teksten, films, etc.

En waarom past Silverfish ook bij uw bedrijf? Wij zetten de belangrijkste punten even op een rij:

– Ons werk is ook onze hobby. Daardoor verzorgen wij al onze opdrachten met hart en ziel.
– Silverfish ziet iedere opdracht werkelijk als een compleet nieuwe uitdaging. Hierdoor is geen site hetzelfde en lijkt geen enkel logo of stuk tekst op het andere!
– Wij werken vanuit de wens van onze klant en voegen daarnaast ons eigen idee in, wat leidt tot verrassende resultaten!
– Vertrouwen en een goede, open communicatie vinden wij belangrijker dan een dertig pagina’s tellend contract en een hoop poespas. Bij Silverfish heeft u dan ook geen onderhoudscontract waar u maandelijks aan moet betalen. U betaalt alleen als wij ook echt iets hebben gedaan.

Het verhaal achter Silverfish


Het blauwe varken
Het idee om een bedrijfsnaam te bedenken die bestaat uit een kleur en een dier kwam niet zomaar uit de lucht vallen. Mede-eigenaresse Fiona Vos begon haar carrière als stagiaire bij AVROTROS. Hier werkte ze voor het bedrijf Blue Pork en daarvan was ze zeer gecharmeerd. Vooral van de naam. Blue = blauw, pork = varken. Een combinatie van woorden die niet snel vergeten zal worden. Zo ook door Fiona niet. Het blauwe varken was de eerste stap in haar carrière, maar ook de eerste stap richting haar eigen bijzondere dier. Na vele matchpogingen van kleuren en dieren wist zij wat het moest worden: Silverfish!

Als zilveren vissen in het water
Silverfish werd geboren en al snel werd Louise Clarijs mede-eigenaresse van het Bredase internetbureau. ‘Ik wist meteen dat ik dit wilde. Net als bij Fiona stroomt het ondernemerschap door mijn bloed. We vullen elkaar met onze verschillende expertises perfect aan. Fiona is erg sterk op technisch vlak en ik ga graag in gesprek met bedrijven die tegen de stroming in gaan. We hebben onze krachten gebundeld en voelen ons als zilveren vissen in het water!’

Silverfish: klein op grootse wijze
Groots door de projecten die wij uitvoeren, klein als het gaat om de persoonlijke benadering en het contact dat we hebben met onze klanten. Dat is precies wat wij zijn en willen blijven. Wij gaan voor kwaliteit in plaats van kwantiteit: de klant moet het gevoel hebben gehoord te worden. Ze moeten het gevoel hebben dat ze altijd op ons kunnen rekenen en dat we proactief handelen en meedenken.