Webbouwer Breda

Silverfish Web & Design bestaat uit een vast team en 1 stagiaire. Wij zijn een erkend leerbedrijf. Bij Silverfish kunt u al onze producten en diensten los van elkaar afnemen, of als totaalpakket. Denkt u hierbij aan logo’s, huisstijlen, belettering, ontwerp en bouw van websites en systemen achter websites. Ook voor zoekmachineoptimalisatie bent u bij Silverfish aan het juiste adres. Daarnaast kunnen wij putten uit een vast netwerk met daarin een drukkerij, fotografen, beletteraars e.a. waarvan wij de kwaliteit en service aan u kunnen garanderen door onze eigen ervaring met deze partijen. Ook hebben wij een samenwerking met Sterke Verhalen die voor onze klanten de content verzorgt van de websites zoals teksten, films, etc.

En waarom past Silverfish ook bij uw bedrijf? Wij zetten de belangrijkste punten even op een rij:

  • Ons werk is ook onze hobby. Daardoor verzorgen wij al onze opdrachten met hart en ziel.
  • Silverfish ziet iedere opdracht werkelijk als een compleet nieuwe uitdaging. Hierdoor is geen site hetzelfde en lijkt geen enkel logo of stuk tekst op het andere!
  • Wij werken vanuit de wens van onze klant en voegen daarnaast ons eigen idee in, wat leidt tot verrassende resultaten!
  • Vertrouwen en een goede, open communicatie vinden wij belangrijker dan een dertig pagina’s tellend contract en een hoop poespas. Bij Silverfish heeft u dan ook geen onderhoudscontract waar u maandelijks aan moet betalen. U betaalt alleen als wij ook echt iets hebben gedaan.