Webbouwer Breda

Silverfish Web & Design bouwt de mooiste websites met een vast team, aangevuld met stagiaires. Wij zijn een erkend leerbedrijf. Bij Silverfish kunt u alle  producten en diensten in een totaalpakket of los van elkaar afnemen.

Onze producten en diensten bestaan uit het ontwerpen van logo’s, een huisstijl, belettering, ontwerpen en bouwen van websites en systemen achter websites. Ook voor zoekmachineoptimalisatie bent u bij Silverfish aan het juiste adres. Daarnaast profiteren wij van een groot netwerk aan specialisten zoals drukkerijen, fotografen en beletteraars. Onze jarenlange ervaring met deze partijen zorgt ervoor dat wij snel met hen schakelen en bekend zijn met de kwaliteit en service. Daarnaast hebben wij een samenwerking met Sterke Verhalen, die voor onze klanten de website teksten verzorgt.

Waarom past Silverfish bij uw bedrijf?

– Al onze opdrachten verzorgen wij met hart en ziel. Ons werk is namelijk ook onze hobby.
– Silverfish ziet iedere opdracht als een compleet nieuwe uitdaging. Hierdoor is geen website hetzelfde en lijkt geen enkel logo of stuk tekst op elkaar!
– Wij werken vanuit de wens van onze klant en voegen daarnaast ons eigen idee in, dit leidt tot verrassende resultaten.
– Vertrouwen en een goede, open communicatie vinden wij belangrijker dan een dertig pagina’s tellend contract en een hoop poespas. Bij Silverfish heeft u dan ook geen onderhoudscontract waar u maandelijks aan moet betalen. U betaalt alleen als wij ook echt iets hebben gedaan.

Het verhaal achter Silverfish


Het blauwe varken
Het idee om een bedrijfsnaam te bedenken die bestaat uit een kleur en dier kwam niet zomaar uit de lucht vallen. Mede-eigenaresse Fiona Vos begon haar carrière als stagiaire bij AVROTROS. Hier werkte ze voor het bedrijf Blue Pork en daarvan was ze zeer gecharmeerd. Vooral van de naam. Blue = blauw, pork = varken. Een combinatie van woorden die niet snel vergeten zal worden. Zo ook door Fiona niet. Het blauwe varken was de eerste stap in haar carrière, maar ook de eerste stap richting haar eigen bijzondere dier. Na vele matchpogingen van kleuren en dieren wist zij wat het moest worden: Silverfish!

Als zilveren vissen in het water
Silverfish werd geboren en al snel werd Louise Clarijs mede-eigenaresse van het Bredase internetbureau. “Ik wist meteen dat ik dit wilde. Net als bij Fiona stroomt het ondernemerschap door mijn bloed. We vullen elkaar met onze verschillende expertises perfect aan. Fiona is erg sterk op technisch vlak en ik ga graag in gesprek met bedrijven die tegen de stroming in gaan. We hebben onze krachten gebundeld en voelen ons als zilveren vissen in het water!”

Silverfish: klein op grootse wijze
Groots door de projecten die wij uitvoeren, klein als het gaat om de persoonlijke benadering en het contact dat we hebben met onze klanten. Dat is precies wat wij zijn en willen blijven. Wij gaan voor kwaliteit in plaats van kwantiteit: de klant moet het gevoel hebben gehoord te worden. Ze moeten het gevoel hebben dat ze altijd op ons kunnen rekenen en dat we proactief handelen en meedenken.