App laten maken

Een goede, bruikbare app kan net dat beetje verschil maken voor uw bedrijf. Apps die handig in gebruik zijn, worden namelijk gezien als extra vorm van klantvriendelijkheid en kunnen leiden tot meer omzet voor het bedrijf.

Ook is een app een handige tool om extra op te vallen en uw bedrijf op een andere manier onder de aandacht te brengen. Een app zorgt tevens voor gemakkelijker behoud van contact met de klant, omdat de app op de telefoon of tablet wordt geïnstalleerd. Dat is meteen het voordeel tegenover een mobiele site: een app wordt sneller opnieuw bekeken dan een website.

Het doel van de app

Wanneer u als ondernemer een bepaald beeld voor ogen hebt met de app die u wilt creëren, is de eerste stap gemaakt. Wat wordt het doel van de app? Wie wordt de doelgroep? Wat wilt u vertellen in de app en op welke manier? De mogelijkheden voor het maken van apps zijn eindeloos, daar spelen wij graag op in. Dit kunt u ook terugzien in de verschillende apps die al bestaan. Ze zijn allemaal anders, met hun eigen plus- en minpunten.

Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Een goede app laten maken hoeft niet duur te zijn, zo zijn wij van mening. De opties zijn eindeloos. Zo is het mogelijk een web app te creëren, maar ook een app die te verkrijgen is in de App Store of Apps Market is mogelijk. Silverfish helpt u graag bij het kiezen van de juiste methode voor uw bedrijf en het in kaart brengen van uw wensen. Wat voor u wellicht te technisch klinkt, is voor ons gesneden koek. Onze kennis en expertise delen we graag met u!

app laten maken

Contact app laten maken Breda

Wilt u een app laten ontwikkelen? Neem gerust contact op met ons om de mogelijkheden voor het ontwikkelen van uw app met ons door te nemen. U kunt ons bereiken via 076 – 5145026 of info@silverfish.nl. Wij helpen u graag!

Ontvang een vrijblijvende offerte

Vul ons formulier in en wij nemen zo snel
mogelijk contact met u op!

Samen. Perfect. Online.