België

Is uw bedrijf gevestigd in België? En wilt u een website laten maken in bijvoorbeeld Hoogstraten? Of een logo of huisstijl laten ontwikkelen? Silverfish maakt ook graag logo’s, huisstijlen en websites in Vlaanderen! Ons kantoor is op slechts 15 autominuten verwijderd van Meerle, Meersel-Dreef, Meer, Hoogstraten, Minderhout en Baarle Nassau!

Silverfish heeft ook in de Kempen een goed netwerk, daardoor kennen wij de markt en zorgen wij voor de juiste uitstraling zowel online als offline van uw bedrijf, en uitstekende vindbaarheid van uw website.

Bent u benieuwd wat een logo kost? Of waar u aan moet denken bij het laten bouwen van een website? Wij maken graag een afspraak met u! U kunt ons bereiken tijdens kantooruren op 0031-76514 5026. Of via e-mail: klikt u dan hier.

website laten maken hoogstraten

Silverfish werkt met een vast team en 1 jobstudent aan uw projecten. Zo combineren wij kennis met kunde. Ons productengamma is zeer uitgebreid. Wij zijn werkzaam in diverse branches en voor diverse beroepsgroepen. Denkt u hierbij aan de bouw, schrijnwerkerij, maar ook detailhandel, onderwijs en zorg. Doordat wij voortdurend op de hoogte zijn van de regels die Google hanteert en de markt kennen kunnen wij er samen met u voor zorgen dat uw website uitstekend wordt gevonden en de conversies hoog zijn.

Met een op maat gemaakt logo en een unieke huisstijl die wordt doorgevoerd in uw website kunt u zich onderscheiden van uw collega’s. Met daarbij een website die technisch zeer goed is, en een training waarbij wij u desgewenst instrueren hoe u zelf aanpassingen of toevoegingen kunt doen aan de website heeft u een duurzaam product in handen die u extra klandizie kan opleveren.

Onze nazorgtrajecten zijn beroemd! Bij het online plaatsen van uw website houdt het wat ons betreft niet op, zeker niet! Wij blijven samen met u de prestaties van de website monitoren en bijsturen. Ook het betaald adverteren op Google en de begeleiding daarbij is onderdeel van ons dienstengamma.

Silverfish, als kwaliteit uw keuze is! Neem vandaag nog contact met ons op! 

Samen. Perfect. Online.