Internetbureau Bergen op Zoom

Silverfish: internetbureau in Bergen op Zoom

Wie historie zegt, zegt Bergen op Zoom. Het Markiezenhof, de Gevangenepoort… Prachtige monumenten in deze West-Brabantse stad. Ook Silverfish heeft een bijzondere band met Bergen op Zoom: mede-eigenaresse Louise Clarijs is hier geboren. En hoewel we in Breda gevestigd zijn, heeft Bergen op Zoom voor altijd onze harten gestolen.

Silverfish en Bergen op Zoom

In Bergen op Zoom – waar deels onze roots ligt – is het heerlijk toeven. Op een terrasje op de prachtige Grote Markt, op het strand aan de Bergse Binnenschelde of op het gezellige Beurspleintje. Bourgondisch Bergen op Zoom, zegt men vaak. Niet onterecht als je het ons vraagt. In Bergen op Zoom is genieten een kernwoord. Wij houden daar wel van!

Internetbureau Bergen op Zoom

Internetbureau Bergen op Zoom: Louise: “Silverfish is werkzaam in West-Brabant en afhankelijk van het project ook landelijk. Vanzelfsprekend komen wij met liefde naar Bergen op Zoom om onze klanten en relaties te voorzien van een maatwerkadvies. Voor het ontwikkelen van een nieuwe website of voor het ontwerpen van een compleet nieuwe huisstijl, we doen het allemaal. Die Gevangenepoort? Die geeft ons nieuwe inspiratie! En het Markiezenhof? Idem dito. Bergen op Zoom voelt voor ons als thuiskomen, een gevoel wat je eigenlijk nodig hebt om mooie producten weg te zetten. Onze creatieve geesten kunnen hier zeker hun gang gaan.”

Bergse klantvriendelijkheid

Met onze roots in het Bergse kunnen we ons goed vinden in de Bergenaren en beschikken we ook hier over een groot netwerk. Klantvriendelijkheid staat bij ons in een heel hoog vaandel. Organisaties en mensen verder helpen is onze drijfveer. Voor ons telt het geluk van de klant, geluk dat voortkomt uit producten en diensten die wij leveren. Altijd in overleg met de klant. Want wat wij maken komt niet enkel voort uit ons creatieve brein: de klant mag bij ons meedenken zoveel hij of zij wil. Wij voeren uit, maar denken doen we samen!


Contact internetbureau Bergen op Zoom

Wilt u meer weten over websites of heeft u een internetvraagstuk? Bel naar 076 – 514 5026 of stuur een e-mail naar info@silverfish.nl.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Vul ons formulier in en wij nemen zo snel
mogelijk contact met u op!

Samen. Perfect. Online.